emma cornett buze umflate
Actualitate

Emma s-a ales cu buzele extrem de umflate din cauza unei alergii la substanța injectată. / Foto: Profimedia

FOTO A crezut că-i explodează buzele! O fată de 18 ani și-a dorit buze mai pline, dar s-a trezit desfigurată

Emma Cornett, o fată de doar 18 ani, și-a dorit mereu buze mai mari, așa că s-a programat pentru o intervenție care să-i împlinească visul. Procedura însă i-a cauzat o reacție alergică atât de puternică, încât s-a trezit în imposibilitatea de a mai vorbi.

Nu mai putea vorbi și credea că o să-i explodeze buzele! Emma a trecut printr-o sperietură zdravănă după ce s-a ales cu o alergie severă la substanța care i-a fost injectată în buze. La câteva ore de la injecții, tânăra spune că buzele ei au început să se umfle incontrolabil.

Emma a povestit întâmplarea pe rețelele sociale, unde filmulețul ei a devenit viral și a fost urmărit de peste 10 milioane de ori. Fata din Kentucky a spus că a sunat la trei clinici și a ales-o pe cea mai ieftină. Acum, ea spune că acesta ar fi trebuit să fie primul semnal de alarmă, diferența de preț.

emma cornett
A crezut că-i vor exploda buzele după ce și-a făcut o intervenție de mărire. / Foto: Profimedia

Citește și: Înainte și după. Ele sunt vedetele de nerecunoscut după ce au apelat la operații estetice pentru a-și păstra frumusețea

"Le-am spus că vreau să-mi injecteze doar jumătate de seringă, dar am sfârșit cu una întreagă. M-a durut atât de tare, încât nu voi mai face niciodată asta. Experiența a fost oribilă. Buzele au început să se umfle. La început nu am băgat asta în seamă, întrucât mi s-a spus că e normal, dar timpul a trecut și deveneau din ce în ce mai mari. Iubitul meu m-a trezit din somn, speriat, și mi-a spus că trebuie să merg la spital. Am simțit că buzele aveau să-mi explodeze, îmi era incredibil de greu să vorbesc, eram îngrozită, iar familia mea era foarte îngrijorată. Am fost încăpățânată și nu am vrut să merg la spital, așa că m-am culcat din nou. A doua zi, aveam fața atât de umflată încât nu-mi puteam deschide ochii. Am sunat-o pe cosmeticiană și mi-a zis că e normal", a povestit tânăra pe TikTok.

emma cornett buze umflate
A crezut că-i vor exploda buzele după ce și-a făcut o intervenție de mărire. / Foto: Profimedia

Citește și: Ce spune un chirurg plastician despre noua față a Madonnei: “La Grammy am văzut cea mai diferită versiune de până acum”

Emma Cornett a sunat la spital și i s-a prescris un antialergic: "Din fericire, după câteva zile s-au dezumflat. Oricine vrea să-și facă injecții în buze, ar trebui să-și verifice alergiile. Fiți foarte precauți și pregătiți pentru durere!". În timp ce unii internauți au făcut haz de necazul Emmei, alții i-au spus că a convins multă lume să se gândească de două ori înainte de a-și face orice fel de intervenție estetică.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri