nicole downs
Actualitate

Nicole are 21 de ani, iar iubitul, 54. / Foto: Instagram

A devenit cunoscută pe TikTok grație relației cu un bărbat cu 33 de ani mai mare. Nicole, 21 de ani: "Îmi cumpără orice vreau"

O tânără din SUA a devenit celebră pe TikTok după ce a început să împărtășească detalii din relația ei cu un bărbat cu 33 de ani mai mare. Nicole Downs are 21 de ani și se declară fericită la brațul partenerului ei.

@nicoledownns

IG-nicoledownns 💗 ##sugardarddy ##sugarbby ##sugarbbytips ##sugarddy ##spoiled ##oldermanyoungerwoman

♬ Brat (feat. Latto) - Tay Money

Citește și: Ce s-a întâmplat cu băiețelul diagnosticat cu leucemie, care apărea în imaginile virale din 2019. Mama lui a făcut anunțul emoționant

Relația dintre cei doi nu este de ieri, de azi, ci de trei ani. Într-o serie de filmulețe puse pe TikTok, Nicole a povestit entuziasmată despre toate lucrurile pe care i le-a cumpărat iubitul mult mai mare. De la haine cu prețuri modice la genți de brand, dressingul blondei s-a mărit considerabil de când are iubit. În plus, bărbatul de 54 de ani i-a plătit și intevențiile estetice: lifting la posterior, liposucții, injecții în buze sau Botox, scrie The Sun.

nicole downs

"De când ne-am cunoscut, suntem inseparabili. Nu l-am postat de la început din cauza diferenței de vârstă, pentru că nu am vrut să am de-a face cu comentaiile negative ale altora, dar asta este viața mea și fac orice îmi aduce fericire", a povestit blonda din Michigan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O femeie a folosit cardul de credit al soțului pentru a-și plăti operațiile estetice: ”Acum mă simt, în sfârșit, bine în pielea mea!”

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri