Ivana Trump
Actualitate

Ivana Trump / Getty Images

A fost făcut public testamentul surprinzător al Ivanei Trump. I-a lăsat un apartament de un milion de dolari fostei bone a copiilor ei

Ivana Trump a murit în vara lui 2022, la vârsta de 73 de ani, dar abia acum a fost făcut public testamentul ei surprinzător. Apartamentul ei din Miami Beach nu îi va reveni fiicei sale, Ivanka.

Ivana Trump, decedată pe 14 iulie 2022 după ce a căzut pe scările din reşedinţa ei din New York, i-a lăsat moştenire apartamentul din Miami Beach, situată într-o zonă rezidențială, unei persoane care nu face parte din familia sa. Proprietatea îi va reveni Susannei Curry, fosta bonă a celor trei copiii ai săi, Donald Jr., Ivanka şi Eric, scrie Business Insider.

Citește și: Cum și-a petrecut Ivana Trump ultimele ore din viață. Fosta soție a lui Donald Trump părea obosită și fragilă

cladire apartament ivana trump
Clădirea din Miami în care se află apartamentul Ivanei Trump. / Foto: Profimedia

În ultimii ani, Susanna Curry, care a primit prin testament şi animalul de companie al Ivanei Trump, un câine din rasa Yorkshire Terrier, devenise confidenta şi asistenta ei personală.

Pe lângă priveliştea spectaculoasă şi poziţionarea lângă ocean, clădirea cu 37 de etaje în care se află apartamentul de 92 de metri pătrați include şi o piscină cu apă de mare, grădini, o sală de sport şi oferă serviciile unui valet.

Citește și: Culisele divorțului dintre Ivana și Donald Trump. Întâlnirea tulburătoare care i-a demonstrat fostului model că mariajul se sfârșise

ivana trump
Donald Trump, Ivana Trump și fiica lor, Ivanka, în 1998 / Foto: Profimedia

Dacă Susanna Curry va decide să se mute la Miami, ea ar putea să devină vecină cu Ivanka Trump, care locuieşte la o distanţă de aproximativ 6 kilometri, într-o luxoasă reşedinţă închiriată, ce are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi şi şase dormitoare. 

Restul averii deţinute de Ivana Trump, evaluată la 34 de milioane de dolari, care includea bijuterii, haine de blană şi două locuinţe în St. Tropez, a fost împărţit între membrii familiei sale şi câţiva prieteni apropiaţi.

Citește și: Un apropiat al Ivanei Trump, mărturisiri sfâșitetoare după moartea ei: "Știam că are probleme, a fost ca o mamă pentru mine"

Deşi primul ei soţ, Donald Trump, nu a primit nimic din averea sa, Ivana Trump a fost înmormântată într-un mic cimitir aflat lângă un club deţinut de fostul preşedinte american, Trump National Golf Club, situat în Bedminster, o localitate din statul New Jersey.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri