ivana trump
Actualitate

Ivana Trump era tot mai obosită și aparent fragilă în ultimele zile de viață. / Foto: Profimedia

Cum și-a petrecut Ivana Trump ultimele ore din viață. Fosta soție a lui Donald Trump părea obosită și fragilă

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit la 73 de ani. În ultimii doi ani, din cauza pandemiei, aceasta a ieșit rareori din casă, dar, cu câteva ore înainte să se stingă, mersese să-și ia o supă de la unul dintre restaurantele ei preferate.

Un prieten vechi de-al Ivanei Trump a povestit pentru New York Post ce a făcut aceasta cu puțin timp înainte de a muri. În seara premergătoare decesului ei, femeia de afaceri a ieșit din casă alături de o asistentă pentru a merge la un restaurant. Nu a intrat să mănânce acolo, ci a comandat o supă care i-a fost livrată acasă. Aparent fragilă și obosită, Ivana a făcut câțiva pași în afara apartamentului ei, așa cum își luase obiceiul în ultimul timp. În fiecare seară, însoțită de o îngrijitoare, aceasta făcea puțină mișcare.

Citește și: Culisele divorțului dintre Ivana și Donald Trump. Întâlnirea tulburătoare care i-a demonstrat fostului model că mariajul se sfârșise

A doua zi, Ivana Trump a fost găsită fără suflare la capătul scărilor din casa ei din Manhattan. 

Ivana Trump plănuia o vacanță în Saint Tropez

Conform celei mai bune prietene a Ivanei Trump, aceasta plănuia să plece din SUA, în prima vacanță de la începutul pandemiei, chiar în zilele următoare. Alesese ca destinație Saint Tropez.

Citește și: Un apropiat al Ivanei Trump, mărturisiri sfâșitetoare după moartea ei: ”Știam că are probleme, a fost ca o mamă pentru mine!”

Cea mai bună prietenă a Ivanei, care o cunoștea de peste 40 de ani, a făcut câteva declarații imediat după moartea femeii de afaceri. "Mâine pleca în St. Tropez. Aceasta urma să fie prima ei vacanță de când a început pandemia. Îi era frică să nu contracteze virusul. A fost cea mai bună prietenă a mea. Am cunoscut-o în seara în care l-a întâlnit pe Donald. Nici nu vă pot spune ce fabuloasă era, o prietenă grozavă, cea mai inspirațională și minunată persoană", a povestit Nikki Haskell pentru Page Six.

Foto: Profimedia, Getty Images

Etichete: ivana trump

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?