Edoardo Santini
Actualitate

Edoardo Santini a lăsat lumea modellingului pentru preoție/ / Foto: Instagram _edoardosantini_

A fost numit "cel mai chipeș bărbat" din Italia, dar a renunțat la modelling pentru preoție. I s-a spus că e o dezamăgire

În 2019, era desemnat "cel mai chipeș bărbat" din Italia, iar acum, tânărul Edoardo Santini s-a decis să renunțe la viața de model pentru a se face preot.

Edoardo are 21 de ani, iar cu patru ani în urmă, într-un concurs de frumusețe, era numit "cel mai chipeș bărbat". Titlul l-a propulsat în lumea modellingului, iar în paralel a studiat dansul și teatrul.

Zilele trecute, italianul a explicat pe Instagram că nu va mai urmări faima și că a ales să renunțe la viața de model pentru a deveni preot, scrie Mirror. A intrat la un seminar din apropiere de Florența și a transmis: "La 21 de ani, tatăl meu a decis să se căsătorească cu mama, pentru că era însărcinată, iar mama năștea la 21 de ani. Eu, la cel 21 de ani ai mei, mă găsesc pe calea de a deveni preot."

Citește și: O tânără umilită de colegii de școală a fost încoronată Miss Anglia 2022: ”Obișnuiau să mă scuipe și să râdă de culoarea părului meu!”

Edoardo Santini
Edoardo Santini / Foto: Instagram _edoardosantini_

"În ultimii ani, am reușit să cunosc oameni care mi-au arătat ce înseamnă biserica. Mi-au dat puterea să cercetez această întrebare pe care o aveam încă din copilărie, dar diverse temeri m-au oprit din a studia la un nivel mai profund", a explicat Edoardo.

Studiază teologia, deși unele persoane din familie i-au spus că e o "dezamăgire"

Tânărul a povestit că a făcut primul pas spre noul său obiectiv anul trecut, când a început să locuiască cu doi preoți și a descris totul drept "cea mai bună experiență" din viața sa. El a mai spus că la sfârșitul anului trecut a început "cursul pregătitor", anul care vine înaintea perioadei în seminar. "Iată-mă acum, studiind teologia și slujind în două parohii din eparhia Florentină".

Deși a renunțat la modelling, Edoardo a spus că nu va uita de toate hobby-urile sale. "Bineînțeles că nu voi abandona totul pentru că asta mă face cine sunt eu, dar voi trăi într-un context diferit".

Conștient că unii l-ar putea vorbi pe la spate în legătură cu alegerile lui, nu va renunța din cauza criticilor primite online sau în viața reală. Acesta susține că și persoane din propria familia i-au spus că este o "dezamăgire" din cauza schimbării profesionale. Acesta admite că este speriat de această mare transformare, deși spune că știe că nu va regreta pentru că asta îl face fericit.

Citește și: O elevă de 12 ani, pedepsită la școală din cauza pantalonilor pe care îi purta. Mama fetei a răbufnit: „Cer să se facă o investigație”

Etichete: model , italia , preot , edoardo santini

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri