O elevă de 12 ani, pedepsită la școală din cauza pantalonilor pe care îi purta/ Shutterstock
Actualitate

O elevă de 12 ani, pedepsită la școală din cauza pantalonilor pe care îi purta/ Shutterstock

O elevă de 12 ani, pedepsită la școală din cauza pantalonilor pe care îi purta. Mama fetei a răbufnit: „Cer să se facă o investigație”

O mamă a răbufnit în mediul online, după e fiica sa, în vârstă de 12 ani, a fost pedepsită la școală din cauza faptului că pantalonii nu-i acopereau gleznele. Femeia le-a explicat internauților că fiica ei este foarte înaltă și că nu găsește pantaloni potriviți pentru ea și, cu toate că le-a spus acest lucru și profesorilor, aceștia nu vor să fie îngăduitori. 

Într-o postate pe platforma de socializare Reddit, mama puștoaicei a povestit că fiica sa a fost amenințată cu detenția pentru faptul că pantalonii ei sunt prea scurți și nu se potrivesc cu cei purtați de restul colegilor. „Fiica mea are 1,82 metri înălțime. Anul trecut i-am luat pantalonii mai lungi decât mărimea sa, însă acum acesta deja nu i-au mai venit. Mă asigur întotdeauna că are uniforma corectă. Anul acesta a fost un iad! Acum, doar picioarele ei au 88 de centimetri, iar în magazine găsesc pantaloni de maxim 86 de centimetri. Nu găsesc nicio pereche care să se potrivească, toate sunt puțin scurte. Cu toate acestea, profesorii consideră că nu poartă pantalonii corect și o pedepsesc pentru asta”, a povestit mama furioasă. 

Citește și: Un tânăr a refuzat să-și continue studiile, dar a ajuns să câștige mii de dolari pe săptămână: ”Școala n-a fost pentru mine!”

„Mi-au trimis un e-mail în care mi-au explicat situația și eu, la rândul meu, le-am spus ce am simțit. I-am explicat profesoarei că aceste consecințe s-ar aplica dacă fiica mea ar fi obraznică, însă nu este cazul. Cer să se facă o investigație. De săptămâna trecută, primesc numai mesaje despre pantalonii ei”, a adăugat femeia. 

Mama a explicat că singurul magazin unde găsește pantaloni potriviți pentru vârsta și înălțimea fiicei sale este foarte scump. Aceasta susține că o pereche de pantaloni costă 60 de lire: „Ea are nevoie de trei perechi, deci ar trebui să dau 180 de lire. Le-am spus profesorilor că nu plătesc atât pentru trei perechi de pantaloni.”

Citește și: O tânără umilită de colegii de școală a fost încoronată Miss Anglia 2022: ”Obișnuiau să mă scuipe și să râdă de culoarea părului meu!”

Pe platforma de socializare, femeia a primit o mulțime de reacții din partea internauților: „Îmi dau seama că școlile au reguli cu privire la uniforme, dar nu ar trebui să fie atât de rigide încât să împiedice oamenii să se conformeze”/ „Adolescentele au fuste scurte și nu mai comentează nimic. Fiica ta are gleznele goale și sunt deranjați. Oribil!”/ „Serios? Aș ignora toate mesajele și aș spune clar că nu sunt de acord ca fiica mea să stea în detenție”/ „Sunt înaltă și a aceeași problemă. Oamenii ar trebui să fie mai îngăduitori”. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri