A schimbat trei rochii de mireasă la nuntă
Actualitate

A schimbat trei rochii la nuntă, dar a fost criticată dur. Cum arată creația care i-a adus titlul de „mireasa dezbrăcată” / Facebook

A schimbat trei rochii la nuntă, dar a fost criticată dur. Cum arată creația care i-a adus titlul de „mireasa dezbrăcată”

Ellie Gonsalves, o tânără în vârstă de 33 de ani, care s-a căsătorit în luna martie, a avut trei rochii de mireasă, însă aceasta a fost criticată pentru una dintre creații, considerată de mulți fani drept „nepotrivită”.

O tânără de 33 de ani, care a făcut publice imagini de la nuntă pe TikTok, a fost supranumită drept „mireasa dezbrăcată” după ce a dezvăluit cum a arătat una dintre creațiile vestimentare pe care le-a îmbrăcat în ziua cea mare.

@ellie_gonsalves our dream two day wedding 🤍 3 dresses, 1 incredible venue, an amazing wedding planner & team 🫶🏼 dress @oglialorocouture / wedding planner @AlysiaBridgerEvents ♬ ceilings - Sped Up Version - Lizzy McAlpine

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Model și actriță, Ellie a schimbat trei rochii de mireasă la nunta care a avut loc în orașul ei natal, Gold Coast, din Australia. Astfel, în timpul zilei ea a optat pentru o rochie elegantă, care s-a făcut remarcată prin corsetul ce-i evidenția bustul, iar seara a mizat pe o creație non conformistă, ce i-a adus numeroase comentarii.

Mai exact, ea a îmbrăcat o creație vestimentară scurtă, pusă în valoare de un corset, dar și de inserții transparente, ce-i lăsau la vedere multă piele.

@ellie_gonsalves my husbands face when he saw me in this dress reveal at our wedding 🤯😜 dress @oglialorocouture hair @Brodielee rokstar mua @Alex Perrin styled @Styled By Bloom wedding planner: @AlysiaBridgerEvents venue: La Luna Beach Club #wedding #dressreveal #bride ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe

„Fața soțului meu când m-a văzut în această rochie la nuntă”, a scris ea în dreptul imaginilor în care apare intrând pe ușă într-o rochie scurtă, super transparentă.

Citește și: 6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

Deși soțul ei a fost încântat de ținuta excentrică, precum și de curajul ei, mulți prieteni virtuali au criticat-o dur.

„Nu e deloc potrivită pentru o nuntă!”, „Foarte nepotrivită!”, „Nu e deloc elegantă pentru o nuntă”, i-au transmis unii dintre internauți.

În același timp, însă, au existat și voci care au sărit să o apere: „Pentru cei care o judecă...Și-a organizat nunta așa cum și-a dorit, nu s-a ocupat de evenimentul altora. Arată incredibil”.

Etichete: mireasa , rochie , creație

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri