vedete latino
Divertisment

6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

Sângele latin se pare că are efecte miraculoase :) Cel puțin pentru vedetele din showbizul internațional, care, culmea, par mai tinere și mai frumoase pe măsură ce… îmbătrânesc. Aparent, pentru femei ca Jennifer Lopez sau Salma Hayek 50 e noul 30!

VEZI SI: Noua generație de vedete de peste 50 de ani. Cine sunt artistele din România care au descoperit elixirul tinereții

Iată 6 vedete latino care au descoperit elixirul tinereții:

Shakira – 43 de ani

O știm pe Shakira de peste 20 de ani și cântăreață arată excepțional. Artista columbiană nu pare cu nicio zi mai în vârstă de 30 de ani - are o siluetă impecabilă și un ten luminos și fresh.

Salma Hayek – 54 de ani

Pare aproape incredibil că Salma Hayek are … 54 de ani! Actrița nu încetează să își uimească fanii cu formele sale spectaculoase.

Într-un interviu recent, diva a povestit că "zilele mele preferate sunt cele în care nu port machiaj și nu mă uit în oglindă pentru că nu trebuie să mă gândesc la cum arăt. Sunt doar prezentă și îmi fac treaba".

Actrița hispanică a mărturisit că în tinerețe nu era mulțumită de aspectul ei fizic, lucru pe care îl regretă acum. "Când mă uit la fotografii cu mine de la 30 sau 40 de ani, mă văd mai frumoasă decât mă vedeam la vremea aceea. Mă criticam atât de mult", a mărturisit Salma.
"Acum, când mă uit în oglindă și sunt lucruri care nu îmi plac, mă gândesc la cât de mult îmi vă plăcea peste 10 ani aspectul meu și îmi trece. Am învățat din lecțiile trecutului", a mai spus vedeta.

Thalia – 49 de ani

În 2021 și Thalia schimbă prefixul! Nu, nu face 30 de ani cum am putea fi tentați să credem dacă e să ne luăm după aspectul fizic.
Thalia recunoaște că are mare grijă de corpul ei. Aceasta a dezvăluit că lucrează în fiecare zi la un aparat, pe care și l-a montat într-o cameră din casa ei și care o ajută să-și lucreze toate grupele de mușchi.

Cântăreața ține din când în când diete de detoxifiere pentru a elimina toxinele din corp. În fiecare zi, imediat cum se trezește bea un pahar cu lapte degresat, iar mesele ei sunt compuse din 60% legume și doar 40% proteine. În plus, și-a exclus complet din dietă carbohidrații.

Penelope Cruz – 46 de ani

Penelope Cruz este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, însă ea recunoaște că nu se vede chiar așa. Aceasta a mărturisit că nu se simte deloc confortabil atunci când oamenii îi spun că este frumoasă și admite că în trecut nu a fost prea încrezătoare în felul în care arată. "Nu aveam prea multă încredere în mine în ceea ce privea aspectul fizic, dar nici nu am înaintat în vârstă focusandu-mă pe asta. Nu aș schimba ce simt acum pentru ce se întâmpla când avea 20 de ani", spunea Penelope mai demult.

VEZI SI: Cele mai bune uleiuri de păr. Cum să ai un păr frumos și sănătos cu ajutorul remediilor naturiste

Jennifer Lopez – 51 de ani

Are 51 de ani și nu arată mai în vârstă de 30! Jennifer Lopez sfidează trecerea timpului și, pe deasupra, vrea să scoată și niște bani din asta :) Cântăreața tocmai a lansat o gamă de produse cosmetice, care au la bază ingredientul minune pe care ea îl folosește pentru îngrijire – uleiul de măsline. J Lo a dezvăluit că uleiul de măsline e folosit de ani de zile de femeile din familia să și asta a inspirat-o să adauge acest ingredient în gama ei de cosmetice.

VEZI SI: Remedii naturiste împotriva căderii părului. Ce poți face înainte să dai banii pe alte produse

Sofia Vergara – 48 de ani

Este, indiscutabil, una dintre cele mai sexy dive latino. La 48 de ani, Sofia Vergara impresionează cu forma să fizică excepțională. În urma cu câțiva ani, Sofia Vergara a fost desemnată de Askmen.com cea mai dorită femeie din lume. Revista GQ Mexic a numit-o Marilyn Monroe a Columbiei, ca să nu menționam și porecla "viagra naturală pentru bărbați".

 

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri