Adele
Actualitate

Adela, Foto: Profimedia

Adele, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl ei, care a părăsit-o la trei ani. S-au împăcat înainte ca acesta să moară de cancer

Adele nu a avut o relație grozavă cu tatăl ei, Mark Evans. Solista a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat lui Oprah Winfrey, că a făcut pace cu el cu puțin timp înainte ca acesta să moară de cancer și că i-a fost alături în ultimele lui zile.

Adele a lăcrimat când a vorbit despre cea mai dureroasă relație din viața sa, cea cu tatăl ei, Mark. Acesta a fost absent mare parte din copilăria artistei, ceea ce a avut un impact decisiv asupra legăturilor amoroase din viața ei de adult: "Eu rănesc prima. Nu din răutate, ci ca să mă protejez".

Citește și: Adele, despre atacurile de anxietate din perioada divorțului: "După ce culcam copilul puteam să nu mai afișez fața curajoasă"

Tatăl lui Adele a murit de cancer

adele si tatal ei

La doar trei ani, Adele a fost abandonată de tatăl ei alcoolic. Cea mai mare parte a vieții nu a vrut să știe nimic de el, dar s-a împăcat cu acesta cu puțin timp înainte ca Mark Evans să moară de cancer, la doar 57 de ani, în luna mai a acestui an.

"Lipsa totală de prezență și efort din partea tatălui meu... Am înțeles în sfârșit că alcoolul mi l-a luat pe tata de lângă mine. Deodată ce am realizat că trebuie să lucrez la mine, am renunțat la alcool și am început să fac mult sport", i-a mărturisit Adele lui Oprah.

Citește și: Adele, pusă la zid după ce a dezvăluit că a devenit dependentă de sport: ”Să faci mișcare de două, trei ori pe zi e prea mult!”

În trecut, în rarele intervenții publice ale tatălui lui Adele, acesta a recunoscut că a fost un tată "putred", dând vina pe alcoolismul de care suferea. Acesta a dezvăluit că a căzut în patima alcoolului după despărțirea de mama lui Adele. Mark Evans le-a părăsit pe soția și pe fiica lui când Adele avea numai trei ani. "Beam doi litri de vodcă pe zi și șapte-opt beri. Am băut așa vreme de trei ani. Numai Dumnezeu știe cum am supraviețuit. Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac pentru Adele a fost să nu o las să mă vadă în starea aceea", spunea Mark Evans, care s-a stins după opt ani de luptă cu cancerul intestinal.

Foto: Profimedia, Getty Images

Etichete: interviu , adele , adele poze , oprah

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri