Prima imagine cu Adele
Divertisment

Adele/ Getty Images

Adele, pusă la zid după ce a dezvăluit că a devenit dependentă de sport: ”Să faci mișcare de două, trei ori pe zi e prea mult!”

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit zilele trecute, într-un interviu pentru Vogue, că este dependentă de sport, motiv pentru care se antrenează de două, trei ori pe zi. Experții, însă, au criticat-o dur, însă, întrucât exercițiile fizice în exces pot fi nocive pentru sănătate.

La doar câteva zile de când Adele a dezvăluit că a devenit dependentă de sport și se antrenează de două-trei ori pe zi, experții medical au atras atenția că antrenamentele în exces pot fi dăunătoare pentru mușchi, articulații și sistem imunitar.

Citește și: Adele a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Simon Konecki: ”Nu eram fericită, nu ne-am rănit unul pe celălalt!”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Menținerea unei rutine moderate de fitness este esențială pentru un stil de viață sănătos.”, a declarat dr. John Whyte pentru nypost.com.

”Să faci mișcare de două, trei ori pe zi e prea mult.”, a mai spus el, potrivit sursei citate, adăugând: ”Atunci când te antrenezi, pui presiune pe mușchi, pe oase și pe organe. Iar dacă nu le oferi șansa de a se reface după antrenamente, în timp, ele se pot deteriora.”, a mai explicat specialistul.

Totodată, el a subliniat că seriile de antremanente în exces pot fi nocive și pentru sistemul imunitar.

”Când faci sport în exces, pui presiune pe organism și pe mușchi. Iar atunci când organismul produce cortizol în exces, sistemul imunitar poate avea de suferit.”, a mai explicat acesta.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Adele. Unde a dispărut cântăreața în ultimele două luni: ”Pregătește ceva senzațional!”

 

Adele a pozat pentru Vogue 

Zilele trecute, Adele a scris istorie, fiind prima persoana care apare în același timp pe coperta Vogue USA și pe cea a Vogue UK. După ce în urmă cu câteva zile a anunțat că va lansa primul ei single după o pauză de cinci ani, acum artista britanică a impresionat în două dintre edițiile din noiembrie ale celebrei reviste și a făcut dezvăluiri despre noua sa muzică, despre divorț și transformarea fizică.

Starul britanic a declarat pentru Vogue America că după ce s-a despărțit de soțul ei, Simon Konecki, cu care are un fiu de nouă ani, Angelo, „a fost călătoria mea pentru a-mi găsi adevărata fericire”. „Divorțul a fost unul decent. Treceam prin tot felul de momente și nu eram fericită”, a povestit despre dorința ei de a ieși din respectivul mariaj. Iar perioada acelei schimbări uriașe a fost marcată de „anxietate și izolare”.

Citește și: Adele, apariție rară în public. Artista a atras toate privirile la un meci de baschet

Antrenamentele cu Gregg Miele la Heart & Hustle din West Hollywood' s-au dovedit, de asemenea, terapeutice.

„A devenit timpul meu”, spune ea despre sesiunile de la sala de sport. „Mi-am dat seama că atunci când mă antrenam nu aveam nicio anxietate. Nu a fost niciodată vorba despre a pierde în greutate. M-am gândit: Dacă pot să-mi fac corpul puternic fizic și pot să simt asta și să văd rezultatele, atunci poate într-o zi voi deveni puternică și psihic, și emoțional”.

Etichete: vogue , adele , declaratii , obsesie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri