Meghan Markle - prințul Harry - regele Charles
Actualitate

Cum ar putea regele Charles să-i ”pedepsească” pe Meghan Markle și pe Harry pentru dezvăluirile în cartea de memorii:”Ar fi drastic!” / Getty Images

Adevărul despre călătoria prințului Harry în Londra. A încercat să-l vadă pe tatăl lui, dar nu a reușit: ”Regele e prea ocupat!”

Prințul Harry a încercat să-l vadă pe tatăl lui, pe regele Charles, însă acestuia i-a fost imposibil să-și facă timp pentru fiul lui cel mic, potrivit unor surse citate de Page Six.

Conform sursei citate, în timpul călătoriei recente la Londra, prințul Harry a încercat să-l vadă pe tatăl lui, însă nu a reușit.

Citește și: Ce a răspuns Oprah Winfrey când a fost întrebată dacă crede Harry și Meghan Markle ar trebui să participe la încoronarea regelui

„Aparent, Harry a încercat să-l vadă pe regele Charles, însă a fost prea ocupat”, a declarat jurnalistul Alexander Larman, într-un interviu pentru Us Weekly.

Prințul Harry, vizită surpriză la Londra / Profimedia Images

Potrivit sursei citate, Harry a stat tot la Frogmore Cottage cât timp s-a aflat la Londra, în ciuda faptului că tatăl lui, în vârstă de 74 de ani, i-a cerut să elibereze proprietatea.

În ciuda faptului că nu au reușit să se întâlnească acum, o șansă pentru reconciliere ar exista în curând, când el și soția lui, Meghan Markle, sunt așteptați să participe la ceremonia de încoronare care se va desfășura pe 6 mai.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat în secret fiica, în SUA. Regele Charles și William au fost invitați, dar n-au participat

Larman susține că ar fi „uimit” dacă acesta ar refuza să participe la eveniment.

„Dacă nu vine la ceremonia de încoronare înseamnă că pur și simplu nu-și mai dorește o relație cu familia regală”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Șase persoane au dat în judecată ANL, care publică Daily Mail, The Mail on Sunday și Mail Online

Prinţul Harry a dat deja în judecată Mail on Sunday pentru defăimare din cauza unui articol ce viza aranjamentele sale de securitate şi a câştigat anul trecut despăgubiri din partea aceluiaşi supliment duminical după o altă acuzaţie de defăimare.

În cadrul procedurii judiciare demarate la Londra, şase persoane au acuzat ANL - care publică Daily Mail, The Mail on Sunday şi Mail Online - că a folosit detectivi privaţi pentru a le intercepta telefoanele mobile, că a plasat microfoane în reşedinţele şi automobilele lor şi că a mituit poliţişti pentru a obţine informaţii confidenţiale.

Atunci când procedura a fost anunţată la începutul lunii octombrie 2022, grupul media a respins "total şi fără ambiguitate aceste defăimări groteşti, care nu par a fi altceva decât o tentativă planificată şi orchestrată pentru a atrage titlurile din Daily Mail în scandalul interceptărilor telefonice vizând articole vechi de 30 de ani".

Presa tabloidă din Regatul Unit a fost zguduită în urmă cu zece ani de mai multe scandaluri provocate de interceptările ilegale practicate la începutul anilor 2000.

Etichete: londra , harry , regele charles

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri