Oprah, printul Harry, Meghan Markle
Actualitate

Interviul lui Oprah cu ducii de Sussex a avut ecou în întreaga lume. / Foto: Profimedia

Ce a răspuns Oprah Winfrey când a fost întrebată dacă crede Harry și Meghan Markle ar trebui să participe la încoronarea regelui

Prințul Harry și Meghan Markle au o relație destul de apropiată cu Oprah Winfrey, prezentatoarea TV căreia i-au acordat un interviu exploziv în 2021, când au rupt tăcerea despre neînțelegerile dintre ei și familia regală. Acum, aceasta a dezvăluit ce părere are despre participarea acestora la ceremonia de încoronare a regelui Charles.

În cadrul unui interviu pentru CBS Mornings, prezentatoarea TV a fost întrebată de Gayle King ce părere are despre Harry și Meghan Markle, dacă ar trebui să participe la ceremonia de încoronare a regelui Charles, care va avea loc pe 6 mai.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat în secret fiica, în SUA. Regele Charles și William au fost invitați, dar n-au participat

”S-a spus că Harry și Meghan Markle au primit o invitație la ceremonia de încoronare. Crezi că ar trebui să meargă? Crezi că ar trebui să refuze? Aii vrea să comentezi cumva?”, au fost întrebările adresate de Gayle realizatoarei TV.

”Cred că ar trebui să facă ceea ce simt că este bine pentru ei și pentru familia lor. Asta cred. Nu mi-au cerut părerea”, a reacționat Oprah Winfrey, care este recunoscută pentru relația apropiată cu ducii de Sussex, ea participând și la nunta lor din 2018.

Citește și: Au primit „înştiinţare de evacuare”. Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

Prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Zilele trecute, însă, Paul Burrell, fost majordomn al familiei regale, a susținut că prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles. 

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat în secret fiica, în SUA. Regele Charles și William au fost invitați, dar n-au participat

Potrivit declarațiilor făcute de Paul Burrell, regele Charles s-a simțit obligat, din punct de vedere moral, să-i invite pe Harry și pe Meghan, în ciuda dezvăluirilor pe care aceștia le-au făcut în documentarul lansat în luna decembrie, precum și în cartea scrisă de Harry.

Deși cuplul nu a confirmat prezența la evenimentul ce va avea loc pe 6 mai, Paul este de părere că Harry va veni singur, căci Meghan nu este atât de curajoasă pentru a bifa o întâlnire cu familia regală.

”Este așteptat ca aceștia să nu se simtă tocmai confortabil să participe la un astfel de eveniment, în special Meghan. Nu cred că ea este suficient de curajoasă sau puternică pentru a fi acolo. Va trebui să-i privească în ochi pe toți acei oameni pe care i-a criticat. Cred că Harry va veni singur, iar ea va susține că nu a putut să participe”, a declarat Paul Burrell, potrivit Mirror.

Citește și: Au primit „înştiinţare de evacuare”. Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

De asemenea, acesta a declarat că lui Harry îi va fi greu să o vadă alături de tatăl lui pe Camilla, regina consoartă, mai ales că el povestea că l-a implorat pe Charles să nu o ia de soție.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri