Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat în secret fiica, în SUA. Regele Charles și William au fost invitați, dar n-au participat

Despre botezul fiicei prințului Harry și a lui Meghan Markle s-a vorbit mult de-a lungul timpului, mai ales că aceștia și-ar fi dorit ca micuța să fie creștinată în Anglia. Visul lor nu a devenit, însă, realitate, ceremonia având loc de curând, în Statele Unite ale Americii, potrivit jurnaliștilor de la People.

Conform sursei citate, Lilibet, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, a fost botezată vinerea trecută, în cadrul unei ceremonii intime, ce a avut loc în Montecito, California.

Citește și: Au primit „înştiinţare de evacuare”. Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

Lilibet/ Twitter
Lilibet/ Twitter

”Pot să confirm că Lilibet Diana a fost creștinată vineri, 3 martie, de către reverendul John Taylor, în Los Angeles”, a dezvăluit un purtător de cuvânt pentru jurnaliștii de la Peopple.

Potrivit unei surse apropiate ducilor de Sussex, la eveniment au fost invitați și regele Charles, soția lui, Camilla, dar și prințul William și Kate Middleton, însă ei nu au putut să fie prezenți.

Conform unei surse citate de People, la eveniment au fost prezenți între 20 și 30 de persoane, iar printre aceștia s-au numărat mama lui Meghan, Doria Ragland și nașul lui Lilibet, Tyler Perry.

Harry și Meghan au fost invitaţi să asiste la ceremonia de încoronare a lui Charles

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au fost invitaţi să asiste la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea, a relatat duminică The Sunday Times, însă cuplul, care a părăsit Marea Britanie pentru a locui în SUA în 2020, nu a precizat încă dacă va face această călătorie, informează AFP.

Potrivit unui purtător de cuvânt al ducilor de Sussex citat de cotidianul britanic, prinţul Harry "a primit recent un e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronarea" lui Charles, în vârstă de 74 de ani, care ar urma să aibă loc pe 6 mai, relatează Agerpres

"O decizie imediată cu privire la participarea ducelui şi a ducesei nu va fi comunicată de către noi în acest stadiu", a precizat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Prințul Harry: "M-am simţit uşor diferit de restul familiei mele". Spune despre Meghan că este o ființă excepțională care l-a salvat

Revenirea ducilor de Sussex în Marea Britanie pentru a participa la încoronare a făcut obiectul multor speculaţii în mass-media britanice în ultimele luni, după atacurile virulente ale cuplului la adresa familiei regale.

După un documentar difuzat pe Netflix în decembrie, Harry, în vârstă de 38 de ani, şi-a publicat la începutul lunii ianuarie controversata sa carte de memorii "Spare", în care povesteşte despre adolescenţa sa marcată de alcool şi de droguri şi detaliază destrămarea relaţiilor cu tatăl său, regele Charles al III-lea, şi cu fratele său, William.

Sâmbătă seara, ducele de Sussex a făcut noi mărturisiri într-un interviu cu Gabor Maté, un cunoscut specialist în traume şi adicţii, care a fost difuzat pe internet cu acces plătit.

Prinţul Harry a dezvăluit că s-a simţit întotdeauna "uşor diferit" de restul familiei regale britanice şi că, după ce a crescut într-un "cămin destrămat", face tot posibilul să nu transmită "traume" copiilor săi, Archie, în vârstă de 3 ani, şi Lilibet, în vârstă de 1 an.

Harry şi Meghan s-au întors în Marea Britanie doar în rare ocazii de la plecarea lor din 2020, în special pentru a asista la funeraliile reginei Elisabeta a II-a în septembrie anul trecut.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri