Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley
Actualitate

Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley / Foto: Profimedia

Adevărul despre relația tensionată dintre Lisa Marie și Priscilla Presley. Motivul pentru care cele două aproape că nu-și mai vorbeau

Au trecut aproape două luni de zile de când Lisa Marie, singura fiică a lui Elvis Presley, a murit subit, dar continuă să iasă la iveală detalii despre relația dintre ea și mama ei, Priscilla Presley.

Potrivit Daily Mail, mai multe surse apropiate acesteia au susținut că Lisa și Priscilla aproape că nu-și vorbeau în momentul în care aceasta s-a stins din viață, în ciuda faptului că au fost prezente la mai multe evenimente împreună.

Citește și: Luptă pe averea familiei Presley. Văduva lui Elvis, Priscilla, contestă testamentul fiicei sale, Lisa Marie

Potrivit sursei citate, Lisa Marie ar fi fost supărată pe mama ei după ce aceasta a trecut de partea fostului ei soț, Michael Lockwood, cu care s-a luptat pe custodia gemenelor lor, Harper și Finley, în 2016. Mai mult de atât, se pare că neînțelegerile continuă acum între Priscilla și fiica cea mare a Lisei, Riley Keough.

Riley a fost mereu de partea mamei ei când a venit vorba de Michael”, a declarat o sursă pentru People, adăugând: ”A fost deranjată atunci când bunica ei a apărut alături de Michael la funeraliile mamei ei”.

”Michael nu a fost invitat”, a povestit un prieten apropiat, potrivit sursei citate.

”A venit la funeralii cu ajutorul oferit de Priscilla”, a mai subliniat sursa respectivă.

Priscilla Presley și nepoata ei, Riley Keough, nu-și mai vorbesc

Priscilla Presley nu mai vorbește cu nepoata sa, Riley Keough, după decizia șoc luată de regretata Lisa Marie, cu șapte ani înainte de muri, despre care văduva lui Elvis nu a știut nimic, susțin surse apropiate familiei, notează Daily Mail. 

Lisa Marie Presley, care s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac, și-a schimbat testamentul în 2016 pentru a-și îndepărta mama din funcția de executor al averii și de a-i atribui acest rol fiicei sale, actrița Riley Keough (de 33 de ani). Priscilla Presley (77 de ani) contestă însă acest amendament și a atacat testamentul Lisei la tribunal. 

Deși prietenii Lisei spun că Priscilla nu vrea să mai audă de Riley, văduva lui Elvis Presley insistă că nu există nicio dispută de familie și că totul va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Avocații celor două părți duc însă o bătălie juridică aprinsă, mai susțin sursele respective.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre Lisa Marie Presley și mama ei. O prietenă: ”Nu-și vorbeau de ani, n-a vrut să stea lângă ea!”

Moartea subită a singurului copil al lui Elvis, luna trecută, a început toată această saga. Pentru că Lisa nu a avut deloc o relație bună cu Priscilla, aceasta a decis ca cei doi copii ai ei mai mari, Riley și fiul Benjamin, să fie executori ai averii. Benjamin s-a sinucis însă în 2020. 

Citește și: Lisa Marie Presley a devenit bunică înainte să moară. Fiica ei cea mare, Riley Keough, are o fetiță

Deși nu este clar câți bani mai avea Lisa Marie înainte să moară, mai mulți apropiați arată că artista și compozitoarea ar fi risipit mare parte din averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o după moartea tatălui ei în 1977, finanţele sale fiind grav afectate, potrivit CBS News.

Priscilla Presley a contestat testamentul fiicei sale

Priscilla Presley a început procesul de contestare al testamentului Lisei, după ce a fost scoasă din ecuația împărțirii averii pe care fiica ei o avea. Fosta soție a lui Elvis spune că, pe documentul care a suferit modificări în 2016, semnătura nu pare a fi a Lisei Marie și că numele acesteia este scris greșit. Riley Keough, fiica cea mare a Lisei, a devenit administratoarea averii. Conform unor surse, Lisa Marie nu s-ar fi înțeles grozav cu mama ei: "Nu avea niciun fel de relație cu Priscilla, cu Michael Lockwood (fostul soț-n.r.) sau cu fratele ei vitreg", a spus o sursă pentru Page Six.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri