*PREMIUM-EXCLUSIVE* Priscilla Presley, Riley Keough lead their family into Lisa Marie Presley’s memorial service
Actualitate

Riley Keough, la înmormântarea mamei sale, Lisa Marie Presley. Profimedia

Lisa Marie Presley a devenit bunică înainte să moară. Fiica ei cea mare, Riley Keough, are o fetiță

Riley Keough, fiica cea mare a regretatei Lisa Marie Presley, a devenit mamă cu doar câteva luni în urmă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de soțul actriței de 33 de ani, duminică, la înmormântarea Lisei, transmite Daily Mail. 

Extrem de copleșită, Riley nu a putut citi discursul pe care l-a pregătit pentru funeraliile mamei ei, rugându-l pe soțul său, cascadorul australian Ben Smith-Peterson, să o ajute.

Riley i-a mulțumit mamei sale pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Sper să-mi pot iubi fiica așa cum m-ai iubit tu pe mine, așa cum mi-ai iubit fratele și pe surorile mele”, a transmis Riley, la doar o zi după ce a fost văzută cu un copil în brațe, în Graceland.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Riley Keough is seen arriving in Memphis with her baby daughter
Riley Keough, la sosirea în Memphis, împreună cu fiica ei. Profimedia

„Îmi amintesc când conducei, iar eu stăteam în scaunul meu de mașină jucându-mă pe piesele cântate de Aretha. Îmi amintesc de sentimentele plăcute pe care le aveam când mă luai de la școală. Îți mulțumesc că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în această lume”, remarcând că ea și răposatul ei frate, precum și surorile ei sunt produse ale inimii sale

„Noi suntem tu, tu ești noi. Îți mulțumim că te-ai străduit atât de mult pentru noi toți”, a conchis Keough.

Persoane îndoliate s-au îndreptat duminică dimineaţă spre Graceland din Memphis pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreţei Lisa Marie Presley, la conacul din Tennessee pe care aceasta l-a moştenit de la tatăl său, legendarul cântăreţ rock'n'roll Elvis Presley.

Lisa Marie Presley a încetat din viaţă la 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani

Lisa Marie Presley a încetat din viaţă la 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani. Mai devreme în acea zi, cântăreaţa a fost transportată de urgenţă la un spital din zona Los Angeles după ce a suferit acasă un stop cardiac.

În urma ei au rămas fiicele sale, Riley Keough, în vârstă de 33 de ani şi gemenele Finley şi Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani.

Cu două zile înainte, Lisa Marie Presley a participat alături de mama sa, Priscilla Presley, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea tatălui ei în filmul „Elvis” şi le-a adus un omagiu ambelor femei în discursul de acceptare a premiului.

Lisa Marie Presley şi-a început cariera muzicală în anii 2000 cu două albume, „To Who It May Concern” şi „Now What”, care au ajuns în top 10 al clasamentului albumelor Billboard 200.

Ea a fost căsătorită şi a divorţat de patru ori, inclusiv cu starul pop Michael Jackson şi cu actorul Nicholas Cage.

A fost singurul copil al uneia dintre cele mai mari vedete a scenei muzicale americane şi avea 9 ani în 1977 când Elvis Presley a murit din cauza insuficienţei cardiace, la 42 de ani, la Graceland. 

Elvis Presley şi alţi membri ai familiei sale sunt înmormântaţi la Meditation Garden de la Graceland. Lisa Marie Presley a fost înmormântată tot aici, chiar lângă fiul ei, Benjamin Keough, care a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani, cauza decesului fiind sinuciderea, potrivit medicul legist din comitatul Los Angeles.

Într-un eseu pe care l-a scris recent, Lisa Marie Presley a declarat că era „distrusă” de moartea lu Ben.

Alanis Morissette și Axl Rose au cântat la slujbă publică de pe gazonul din faţa conacului Graceland, urmată de o procesiune la mormântul cântăreţei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri