Fotografa care a realizat ultimele imagini cu regina Elisabeta a II-a
Actualitate

Fotografa care a realizat ultimele imagini cu regina Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Adevărul despre ultimele imagini cu regina Elisabeta a II-a în viață. Fotografa care le-a realizat a rupt tăcerea: ”Părea fragilă!”

Ultimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a, care au fost realizate cu doar două zile înainte ca aceasta să-și piardă viața, au făcut înconjurul lumii. Acum, însă, cea care le-a realizat a oferit detalii despre ce s-a întâmplat când s-au întâlnit și ce a vorbit cu monarhul.

Citește și: De ce nu a mers Kate Middleton în Scoția, alături de soțul ei, pentru a fi lângă regina Elisabeta a II-a. Cele două se admirau reciproc

Jane Barlow, fotografa care lucrează pentru Press Association, a mers la castelul Barlmoral pentru a imortaliza momentul în care regina Elisabeta s-a întâlnit cu Liz Truss, noul prim-ministru, pentru a-i cere în mod oficial să formeze un guvern.

Aceasta a realizat câteva imagini cu regina Elisabeta și cu Liz Truss, iar acum, după decesul ei, aceasta a povestit că ”părea fragilă”, dar a avea o ”dispoziție bună”.

Ultimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață
Ultimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață / Profimedia Images

Citește și: Ultimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață.Detaliul care a stârnit îngrijorare, dar pe care toți l-au pus pe seama vârstei

Totodată, în ceea ce privește discuțiile purtate, fotografa a dezvăluit că au vorbit despre vremea mohorâtă, întrucât marți a plouat în Scoția. ”Am primit o mulțime de zâmbete de la ea”, a spus aceasta. Când a fost anunțată sosirea lui Liz Truss, regina ”a întâmpinat-o cu un zâmbet larg”. După acest moment, Jane Barlow a fost invitată să părăsească încăperea.

Citește și: Secretele longevității reginei Elisabeta a II-a. Care erau preferințele ei în ceea ce privește alimentația

Totodată, ea s-a declarat entuziasmată să realizeze aceste fotografii: ”Am fost acolo să o fotografiez întâlnirea cu noul prim-ministru, dar pentru mine cea mai bună poză a fost cea cu regina singură. Și, evident, are o semnificație și mai mare acum”, a mai spus ea, potrivit Metro.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri