Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Profimedia Images

Adevărul despre videoclipul făcut public de Kate Middleton. Prințesa de Wales ar fi fost „forțată” să dezvăluie că are cancer

Publicarea videoclipului în care prințesa de Wales anunță că a fost diagnosticată cu cancer a fost grăbită de Palatul Kensington, după ce „s-au scurs informații despre starea ei de sănătate”, dezvăluie surse citate de un jurnalist de la Daily Mail.

În urmă cu două săptămâni, pe 22 martie, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și se află în primele faze ale tratamentului cu chimioterapie.

Potrivit unei surse citate de un jurnalist de la Daily Mail, însă, prințesa de Wales a fost forțată să vorbească despre diagnosticul ei, după ce informația a ajuns în „mâinile” cuiva, care o amenința că o va face publică.

Kate Middleton
Kate Middleton

Deocamdată nu se știe dacă această „scurgere” a venit de la spitalul London Clinic, unde Kate Middleton a fost internată în luna ianuarie, când a fost supusă unei operații abdominale sau din altă parte.

Citește și: Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

„Indiferent care a fost motivul, reacțiile după anunțul făcut de Kate au confirmat că a fost decizia corectă”, mai spune jurnalistul.

Într-o declarație înregistrată la Windsor de BBC, Catherine a spus că afecțiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie.

După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

"Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii", a spus ea. "După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine", spune Kate.

Citește și: Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, fusese internată la spitalul privat London Clinic la 16 ianuarie pentru o intervenţie chirurgicală abdominală majoră. La vremea respectivă, palatul a refuzat să spună de ce a fost operată Catherine, dar a precizat că afecţiunea era necanceroasă.

Cum s-ar fi schimbat stilul de viață al lui Kate Middleton

Aflată în plin proces de recuperare după ce a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton ar fi fost nevoită să facă niște schimbări în ceea ce privește stilul de viață.

Caroline Mason, nutriționist și co-fondatoare a Baldo and Mason, a susținut, într-un material pentru Hello Magazine, că prințesa de Wales ar fi fost nevoită să renunțe la anumite alimente care determină inflamațiile din organism.

Astfel, Kate Middleton ar fi eliminat din dietă alimente care conțin zahăr, alcool, dar și produse lactate sau care conțin gluten.

Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia
Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia

Citește și: Dezvăluiri despre relația dintre Harry și William, după ce Kate Middleton a spus că are cancer: „Nu există planuri de reconciliere!”

De cealaltă parte, însă, pentru a-și întări sistemul imunitar, soția prințului William ar trebui să includă în dietă legume și fructe cât mai colorate, proteine de origine vegetală, sare de Himalaya, grăsimi sănătoase, precum ulei de avocado, nuci, semințe, dar și alimente bogate în carbohidrați complecși, precum cartofi dulci și orez brun.

În plus, prințesa de Wales, care este recunoscută ca fiind o persoană foarte activă, ar fi fost forțată să renunțe la antrenamentele solicitante, precum cele HIIT, pe care le practica. Ea ar putea, însă, să aibă acordul medicilor pentru antrenamente mai ușoare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri