printul harry si meghan markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle și-au pierdut popularitatea în rândul britanicilor. / Foto: Profimedia

Ancheta privind acuzațiile potrivit cărora Meghan Markle își hărțuia angajații va fi ținută secretă. Cine ar fi luat această decizie

Prințul Harry și Meghan Markle sunt din nou în centrul atenției, iar de partea lor pare să fie regina Elisabeta a II-a, care și-ar fi exprimat dorința ca raportul anchetei privind acuzațiile de hărțuire aduse ducesei de Sussex de angajați să rămână secret.

Mai mulți angajați au acuzat-o pe Meghan Markle că i-au umilit, i-au îngrozit și i-a făcut să tremure de frică ori să izbucnească în lacrimi. Avocații ducilor de Sussex au negat vehement aceste acuzații, însă la scurt timp a fost declanșată o anchetă. Ieri, însă, consilierii reginei Elisabeta au declarat faptul că Palatul Buckingham și-a ”revizuit” politicile de resurse umane în urma anchetei, dar raportul final nu va fi făcut public. Această decizie a stârnit numeroase controverse, însă presa internațională a explicat că aceasta ar fi fost dorința reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Ce ar putea determina ruperea relației lui Harry și a lui Meghan Markle cu familia regală. Jubileul de Platină a fost ultima șansă

Potrivit Daily Mail, o sursă de la Palat i-ar fi mărturisit jurnalistei Katie Nicholl de la Vanity Fair că regina Elisabeta a II-a și-a dorit ca raportul anchetei privind acuzațiile de hărțuire să fie ținut secret pentru a nu mai stârni un alt scandal.

”Regina simte că a existat prea multă dramă în jurul ducilor de Sussex și își dorește să fie trasată o linie.”, a explicat sursa respectivă, care a subliniat, de asemenea, că această hotărâre a fost luată pentru a proteja atât familia regală, cât și pe ducesa de Sussex.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o fotografie cu fiica lor la prima ei aniversare. Lilibet este absolut adorabilă

Ancheta privind comportamentul lui Meghan Markle fusese demarată în martie

Ancheta fără precedent a fost demarată anul trecut, în luna martie, după ce doi foști angajați au declarat că au fost terorizați de Ducesa de Sussex și nevoiți să renunțe la posturile lor.

Un al treilea fost angajat a susținut că a fost personal „umilit” de fosta actriță când locuia la Palatul Kensington, după nunta ei din mai 2018 cu Prințul Harry.

Citește și: Dovada că prinții William și Harry nu au făcut pace. Au participat la Jubileu, dar nu au schimbat nici măcar o privire sau o vorbă

Sunt niște povești îngrozitoare de spus”, a declarat o sursă pentru Sunday Times of London.

Un purtător de cuvânt al lui Markle a negat toate acuzațiile de agresivitate aduse anul trecut pe tapet, menționând că ”Ducesa este întristată de cel mai recent atac la adresa caracterului ei, mai ales că s-a confruntat de-a lungul vieții cu agresivitatea unora și chiar a suferit din cauza asta.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri