Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Ce ar putea determina ruperea relației lui Harry și a lui Meghan Markle cu familia regală. Jubileul de Platină a fost ultima șansă

Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut recent un weekend în Marea Britanie cu ocazia sărbătorilor pentru Jubileu de Platină. Cu toate acestea, relația ducilor de Sussex cu familia regală se poate rupe complet, potrivit unui expert regal. 

Autorul Duncan Larcombe, cunoscut pentru lucrarea „Prince Harry: The Inside Story” consideră că prințul Harry și Meghan Markle se confruntă acum cu unul dintre cele mai mari teste, care ar putea afecta viitorul familiei regale. Potrivit acestuia, ducii de Sussex, care au fost alături de membrii regali în timpul Jubileului de Platină, riscă să rupă legăturile cu monarhia definitiv dacă vor divulga momente private din timpul evenimentlor din Londra. 

Expertul consideră că în weekendul din Londra, cuplul s-a lovit „de un zid” cu alți membri ai familiei regale, deoarece aceștia s-au temut că unele lucruri personale vor ajunge într-un „nou capitol din cartea lui Harry sau într-un viitor podcast”. 

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

Duncan Larcombe a declarat pentru Closer Magazine că Harry și Meghan riscă să fie „alungați” definitiv dacă vor spune momente intime din timpului Jubileului. „Testul începe cu adevărat acum pentru Harry și Meghan. Au venit în Marea Britanie la Jubileul Reginei și s-au consolidat din nou ca membri regali, ceea ce este grozav pentru brandul lor. Dar totul depinde acum de comportamentul lor. În mod clar, o ramură de măslin a fost oferită de familia regală. Harry și Meghan ar strica asta dacă ar divulga orice informație privată despre weekendul petrecut în Londra. Este ultima lor șansă. Dacă se va scurge ceva din acel weekend, imi imaginez că cei doi vor fi alungați complet și totul se va termina”, a declarat Duncan Larcombe. 

Larcombe a adăugat că, deși acesta ar putea fi văzut ca un „teren periculos” pentru Harry și Meghan, este, de asemenea, o oportunitate pentru ei de a face „un pas uriaș în direcția corectă” și „de a demonstra că se poate avea încredere în ei”. 

Citește și: Prințul Harry, foarte supărat după ce a fost ignorat la Jubileul de Platină: ”Consideră că i se datorează niște scuze!”

În timpul Jubileului de Platină, prințul Harry și Meghan Markle au stat cât mai retrași, participând public la un singur eveniment , respectiv Slujba Reginei de Ziua Recunoștinței de la Catedrala St Paul. Cu toate acestea, înainte de a pleca, cei doi au prezentat-o Reginei ​​pe fiica lor Lilibet și au organizat o primă petrecere de naștere pentru micuță, care a avut loc la Frogmore Cottage sâmbătă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri