Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o fotografie cu fiica lor la prima ei aniversare. Lilibet este absolut adorabilă

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică luni o nouă fotografie care o înfăţişează pe fiica lor, Lilibet, sărbătorind prima aniversare, weekendul trecut, la un picnic, relatează marţi Reuters.

Lilibet a fost surprinsă stând pe iarbă şi zâmbind larg, într-o rochiţă albastră vaporoasă şi cu o fundă albă prinsă în părul roşcat, într-un instantaneu realizat sâmbătă de Misan Harriman, prietenă apropiată a familiei, potrivit unui purtător de cuvânt, scris Agerpres.

Citește și: Dovada că prinții William și Harry nu au făcut pace. Au participat la Jubileu, dar nu au schimbat nici măcar o privire sau o vorbă

Un punct culminant al întâlnirii intime de la Frogmore Cottage din Windsor a fost un tort realizat de cofetarul american Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru ducele şi ducesa de Sussex în 2018.

Lilibet/ Twitter
Lilibet/ Twitter

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată după regina Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, mama prinţului Harry.

Citește și: Regina Elisabeta o va cunoaște pentru prima dată pe fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Când va avea loc întâlnirea

Familia, care locuieşte în Montecito, California, s-a aflat în Marea Britanie săptămâna trecută cu ocazia Jubileului de platină al reginei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri