andreea marin si iubitul
Actualitate

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. / Foto: Instagram

Andreea Marin iubește de șase ani, dar nu se grăbește să se mărite din nou: "Nu e o treabă care să țină neapărat oamenii legați"

Discretă când vine vorba de viața sentimentală, Andreea Marin se iubește de aproape șase ani cu diplomatul Adrian Brâncoveanu. Deși pozele pe care le postează împreună sunt puține la număr, relația lor este una puternică, așa încât mulți se întreabă când îi vor vedea la altar. 

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

Chiar dacă este îndrăgostită și se află într-o relație care o împlinește și o echilibrează, fosta prezentatoare tv nu se grăbește să se mărite din nou. Aceasta a mărturisit că din fostele căsnicii a învățat că un act nu este esențial într-o relație.

"Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă", a spus Andreea Marin într-o discuție cu cei de la Antena Stars.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Despre împlinirea pe care o simte în relația cu Adrian Brâncoveanu, vedeta a declarat: "Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. Comunicarea e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară".

Citește și: Dovada că Andreea Marin se înțelege minunat cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Vedeta, surprinsă alături de tânăr și de fiica ei

Cum a slăbit Andreea Marin și ce face pentru a-și menține silueta

Fosta prezentatoare tv le-a povestit fanilor strânși pe rețelele sociale cum a reușit să dea jos 20 de kilograme și să se mențină la o greutate ideală. Nu consideră că dieta pe care o ține este una restrictivă, mai ales că îi permite să aibă cinci mese echilibrate în fiecare zi.

"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep", a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Pentru sănătate, dar și pentru menținerea unui corp armonios, vedeta și-a făcut un program în care să includă și sportul șase zile din șapte. Aceasta recunoaște că i-a fost greu să se trezească cu o oră mai devreme decât în mod normal, pentru a face mișcare, dar acum nu-și mai vede viața fără sport. 

Citește și: Andreea Marin, în costum de baie decoltat, pe o ambarcațiune în Portofino. Fanii au fost cuceriți să o vadă așa: “Arăți superb!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri