andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: "Mă feresc de ele ca de ciumă"

În mai puțin de o lună, Andreea Marin împlinește 48 de ani, dar reușește să-și mențină o siluetă armonioasă. Face sport în mod regulat, mănâncă legume din propria grădină și de câteva ori pe an ține o cură de detox. 

Fosta prezentatoare tv le-a povestit fanilor strânși pe rețelele sociale cum a reușit să dea jos 20 de kilograme și să se mențină la o greutate ideală. Nu consideră că dieta pe care o ține este una restrictivă, mai ales că îi permite să aibă cinci mese echilibrate în fiecare zi.

Citește și: Andreea Marin, în costum de baie decoltat, pe o ambarcațiune în Portofino. Fanii au fost cuceriți să o vadă așa: “Arăți superb!”

"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep", a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Pentru sănătate, dar și pentru menținerea unui corp armonios, vedeta și-a făcut un program în care să includă și sportul șase zile din șapte. Aceasta recunoaște că i-a fost greu să se trezească cu o oră mai devreme decât în mod normal, pentru a face mișcare, dar acum nu-și mai vede viața fără sport. 

Citește și: Dovada că Andreea Marin se înțelege minunat cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Vedeta, surprinsă alături de tânăr și de fiica ei

Andreea Marin, relație de cinci ani cu diplomatul Adrian Brâncoveanu

Discretă când vine vorba de viața sentimentală, Andreea Marin nu se afișează deseori alături de bărbatul pe care îl iubește de ani buni. Adrian Brâncoveanu este cel care o echilibrează pe Andreea de cinci ani. Acesta are o carieră în lumea diplomației, lucru care fostei prezentatoare tv îi place foarte tare. Mai mult, vedeta nu spune "Nu" unei căsătorii, dar lasă lucrurile să evolueze de la sine. Cel mai mult, însă, și-ar dori să devină din nou mamă.

Citește și: Cum ar reacționa Andreea Marin dacă fiica ei adolescentă i-ar spune că vrea să-și facă operații estetice. Vedeta e categorică

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Cred că  nu e nimic mai potrivit pentru mine decât să fiu partenera de viață a unui diplomat. Cred că și eu sunt un om diplomat  și de aceea ne potrivim foarte bine. Este un om elegant și în exprimare, și în felul lui de a fi și este un om cu suflet. Cred că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine", a spus Andreea Marin despre iubitul ei.

Foto: Facebook, Instagram

 

 

Etichete: dieta , silueta , andreea marin

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?