andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Instagram

Dovada că Andreea Marin se înțelege minunat cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Vedeta, surprinsă alături de tânăr și de fiica ei

Deși a divorțat de Ștefan Bănică de multă vreme, Andreea Marin continuă să aibă o relație bună cu fiul cel mare al acestuia, Radu Ștefan. În plus, fiica vedetei tv și a cântărețului, Violeta, este foarte bună prietenă cu fratele ei vitreg, așa că apropierea este una cât se poate de firească. Zilele trecute, cea supranumită "Zâna Surprizelor" i-a făcut o vizită lui Radu Ștefan. Nu oriunde, ci la cafeneaua pe care tânărul de 20 de ani a deschis-o de curând.

Citește și: Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă. Violeta e înaltă, cu ochii albaștri, are talent artistic și visuri mari

andreea marin

"Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonada ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată! M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori... Azi e student la Teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă", a scris Andreea Marin pe Instagram, în dreptul unui carusel de imagini în care apare alături de fata lui și de Radu Ștefan.

violeta banica si radu stefan banica

Citește și: Andreea Marin, imagine rară pe rețelele sociale. Vedeta și-a impresionat fanii: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Cu o asemenea promovare din partea femeii care l-a văzut crescând, Radu Ștefan nu poate fi decât bucuros. Îmbrăcate în haine sport, Andreea și Violeta l-au vizitat pe tânărul antreprenor, bucuroase să-l revadă și să-l susțină.

Radu Bănică și-a deschis o afacere de curând

Iată că la doar 20 de ani, fiul lui Ștefan Bănică are deja propria afacere, o cafenea. ”Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco”, scria nu acum multă vreme Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Radu Ștefan Bănică a jucat deja în mai multe piese de teatru, apoi a început să apară la diverse emisiuni, concerte cu tatăl său și are și mai multe contracte cu branduri de haine. Tânărul este și student la U.N.A.T.C.

Foto: Instagram, Facebook

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri