andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Instagram

Dovada că Andreea Marin se înțelege minunat cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Vedeta, surprinsă alături de tânăr și de fiica ei

Deși a divorțat de Ștefan Bănică de multă vreme, Andreea Marin continuă să aibă o relație bună cu fiul cel mare al acestuia, Radu Ștefan. În plus, fiica vedetei tv și a cântărețului, Violeta, este foarte bună prietenă cu fratele ei vitreg, așa că apropierea este una cât se poate de firească. Zilele trecute, cea supranumită "Zâna Surprizelor" i-a făcut o vizită lui Radu Ștefan. Nu oriunde, ci la cafeneaua pe care tânărul de 20 de ani a deschis-o de curând.

Citește și: Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă. Violeta e înaltă, cu ochii albaștri, are talent artistic și visuri mari

andreea marin

"Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonada ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată! M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori... Azi e student la Teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă", a scris Andreea Marin pe Instagram, în dreptul unui carusel de imagini în care apare alături de fata lui și de Radu Ștefan.

violeta banica si radu stefan banica
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Andreea Marin, imagine rară pe rețelele sociale. Vedeta și-a impresionat fanii: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Cu o asemenea promovare din partea femeii care l-a văzut crescând, Radu Ștefan nu poate fi decât bucuros. Îmbrăcate în haine sport, Andreea și Violeta l-au vizitat pe tânărul antreprenor, bucuroase să-l revadă și să-l susțină.

Radu Bănică și-a deschis o afacere de curând

Iată că la doar 20 de ani, fiul lui Ștefan Bănică are deja propria afacere, o cafenea. ”Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco”, scria nu acum multă vreme Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Radu Ștefan Bănică a jucat deja în mai multe piese de teatru, apoi a început să apară la diverse emisiuni, concerte cu tatăl său și are și mai multe contracte cu branduri de haine. Tânărul este și student la U.N.A.T.C.

Foto: Instagram, Facebook

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri