Angelina Jolie a fost dată în judecată de Brad Pitt
Actualitate

Angelina Jolie a fost dată în judecată de Brad Pitt / Getty Images

Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt. Ce acuzații îi aduce fostul partener

Tensiunile dintre Angelina Jolie și Brad Pitt sunt departe de a se fi încheiat chiar și acum, la mai bine de cinci ani de când au anunțat că s-au separat. Actorul în vârstă de 54 de ani a luat o decizie drastică, și anume a dat-o în judecată pe cea care i-a fost soție.

Potrivit Page Six, Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie, pe care o acuză că și-a vândut ilegal partea din castelul și podgoria franceză, Château Miraval. Actorul este revoltat de decizia luată de fosta soție, mai ales că cei doi ar fi convenit ca niciunul dintre ei să nu-și vândă partea din moșie și din via profitabilă fără acordul celeilalte părți.

Citește și: Angelina Jolie și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre violența împotriva femeilor: “S-a normalizat în țara noastră”

Angelina Jolie și Brad Pitt
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Brad Pitt (L) and actress Angelina Jolie arrive at the 84th Annual Academy Awards held at the Hollywood & Highland Center on February 26, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Conform sursei citate, Brad Pitt a depus plângerea joi, în Los Angeles, iar în cadrul acesteia a susținut că actrița a vândut în secret jumătatea ei din cramă unui om de afaceri rus, Yuri Shefler.

”Jolie a finalizat presupusa vânzare fără știrea lui Pitt, refuzându-i lui Pitt dreptul de consimțământ pe care îl datora acestuia și dreptul de prim refuz pe care entitatea sa comercială îl datora lui.

Și-a vândut acțiunile fiind conștientă că Shefler și afiliații săi vor căuta să controleze afacerea căreia i se dedicase Pitt și să submineze investiția lui Pitt în Miraval.”, se arată în documentele depuse în instanță.

Citește și: Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt: ”Am fost terorizată, m-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

Angelina şi Brad au achiziţionat proprietatea Miraval în anul 2008, cu 40 de milioane de dolari. Castelul Miraval, ce datează din secolul al XVII-lea, a fost folosit ca reşedinţă de vară de cuplul de actori de la Hollywood. Totodată, acesta este și locul în care Angelina şi Brad s-au căsătorit în aprilie 2014, motiv pentru care unele voci au susținut că actrița vrea să-și vândă partea doar pentru a se răzbuna pe fostul soț.

Brad și-a dorit să păstreze castelul Miraval că este foarte pasionat de vinuri. El a produs aici un vin de mare succes, în 2012. Descris ca elegant, sortimentul Chateau Miraval a fost chiar numit cel mai bun rosé din lume de revista de specialitate ”Wine Spectatoroate”. Cele 6.000 de sticle, cu preţul de 30 de dolari (circa 122 de lei) bucata, puse atunci în vânzare, au fost vândute în mai puţin de cinci ore. De asemenea, actorul a mai lansat, din podgoriile sale de la Miraval, o şampanie rosé care costă 390 de dolari (circa 1.575 de lei) sticla, în 2020.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri