Angelina Jolie
Actualitate

Angelina Jolie și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre violența împotriva femeilor. / Foto: Profimedia

Angelina Jolie și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre violența împotriva femeilor: "S-a normalizat în țara noastră"

Angelina Jolie a fost invitată în Congresul SUA pentru a discuta despre violența domestică. Actrița a fost aproape să izbucnească în lacrimi când i-a îndemnat pe congresmeni să adopte în regim de urgenţă o nouă lege împotriva violenţelor comise asupra femeilor, un flagel despre care vedeta de la Hollywood a spus că "s-a normalizat în ţara noastră", informează AFP, citat de Agerpres.

Angelina Jolie a prezentat în faţa politicienilor americani textul unui proiect legislativ care a fost conceput pentru a oferi victimelor asistenţă medicală şi juridică şi pentru a-i ajuta pe copiii expuşi la violenţele de acest tip. "Adevărul îngrozitor este că violenţa din familie s-a normalizat în ţara noastră", a declarat vedeta americană.

Citește și: Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt: ”Am fost terorizată, m-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

Angelina Jolie


"Mă gândesc la copiii care sunt terorizaţi şi care suferă în acest moment, precum şi la numeroasele persoane pentru care această lege soseşte prea târziu", a declarat Angelina Jolie, vizibil emoţionată, îndemnându-i pe membrii Congresului să facă din această lege o prioritate.

Din 1994, noi versiuni amendate ale unei legi împotriva violenţelor comise asupra femeilor ("Violence Against Women Act") au fost aprobate cu sprijinul celor două mari partide americane. Joe Biden, pe atunci senator al Partidului Democrat, a fost autorul primei versiuni a acestui text de lege, însă o nouă variantă adoptată în Camera Reprezentanţilor în 2019 a fost blocată în Senat, unde reprezentanţii Partidului Republican, majoritari în acea perioadă, au împiedicat supunerea ei la vot.

Citește și: Angelina Jolie, sfaturi pentru femeile care trăiesc lângă un partener agresiv: ”Vorbește cu cineva. Găsește aliați, ai grijă de tine!”!

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt de violență

Angelina, în vârstă de 46 de ani, l-a acuzat în urmă cu ceva timp pe fostul ei soţ, Brad Pitt, că l-a lovit în mod intenţionat pe unul dintre fiii lor, Maddox, care avea vârsta de 15 ani în acel moment. Brad Pitt a fost achitat însă de autorităţile americane în urma unei anchete care a vizat acuzaţiile formulate de Angelina Jolie.

În cadrul unui interviu pentru The Guardian, Angelina Jolie a vorbit despre neînțelegerile cu Brad Pitt și a dezvăluit că ”a fost terorizată” în timpul căsniciei, întrucât se temea pentru siguranța ei și a copiilor.

”Nu sunt o persoană care ia decizii pur și simplu. Am avut nevoie de timp ca să accept că trebuie să mă despart de tatăl copiilor mei”, a povestit Angelina Jolie, potrivit nypost.com.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri