Anna Wintour, criticată pentru organizarea galei Met / Getty Images
Actualitate

Anna Wintour, criticată pentru organizarea galei Met / Getty Images

Anna Wintour, criticată dur după ce a invitat la gala Met staruri de pe rețelele sociale, în detrimentul actorilor de la Hollywood

A mai rămas mai puțin de o lună de zile până la Gala Met, iar Anna Wintour, organizatoarea evenimentului, a fost criticată dur, fiind acuzată că ar fi invitat doar staruri de pe rețelele sociale, în detrimentul actorilor renumiți de la Hollywood.

Potrivit unui agent, Anna Wintour, redactorul șef al Vogue, ar fi invitat la Gala Met staruri de pe rețelele sociale, precum Addison Rae, în vârstă de 20 de ani, care are aproape 120 de milioane de urmăritori pe TikTok și Instagram, dar și pe Emma Chamberlain, în vârstă de 20 de ani, cunoscută pe Youtube, acolo unde are 10, 5 milioane de urmăritori.

Citește și: Adevărul despre divorțul Annei Wintour. Motivul pentru care s-a despărțit de Bryan Shelby după 20 de ani: ”Pur și simplu s-a plictisit”

Potrivit Daily Mail, acestea ar fi doar două dintre staturile de pe rețelele sociale invitate de Anna Wintour, iar printre numele vehiculate ca fiind absente de la evenimentul din septembrie se numără Tom Brady, dar și Sarah Jessica Parker, care filmează în prezent continuarea ”Sex And The City”.

”Mi s-a spus că pe lista de invitați se află mulți influenceri.”, a precizat un agent care și-a dorit ca identitatea să-i fie ascunsă, potrivit Daily Mail.

”Am auzit că multe mese au fost ocupate de staruri de pe Instagram și Facebook, iar nume celebre de la Hollywood nu se află printre invitați. Personal, nu cred că Met mai este cool. S-a transformat dintr-un eveniment grandios într-unul dedicat influencerilor.”, a mai precizat acesta, potrivit sursei citate.

Citește și: Drama neștiută a lui Ashley Park. Actrița din ”Emily in Paris” a fost diagnosticată cu cancer la 15 ani: ”Nu am vrut să știu!”

Gala Met va avea loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, pe 13 septembrie. De obicei, acesta era organizat în luna mai, însă evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Cei prezenți trebuie să fie complet vaccinați și să poarte mască de protecție împotriva coronavirusului la interior.

Printre celebritățile care ar urma să participe la eveniment se numără Beyonce și
Kim Kardashian. Tom Brady și soția lui, Gisele Bundchen, precum și Sarah Jessica Parker nu ar fi pe lista de invitați.

Anna Wintour a divorțat după 16 ani de căsnicie

Anna Wintour, editorul șef al revistei Vogue și soțul ei, Shelby Bryan, s-au despărțit după 16 ani de căsnicie, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut.

Vestea a venit după mai mulți ani în care s-a vorbit despre faptul că relația dintre cei doi s-a răcit. Primele zvonuri au apărut în 2013, iar de-a lungul anilor, cei doi au fost văzuți rareori în public.

Anna Wintour, în vârstă de 70 de ani și Shelby Bryan, om de afaceri din Texas, în vârstă de 74 de ani, au început să se întâlnească în 1999, iar povestea lor de iubire a fost în centrul atenției, întrucât el și-a părăsit nevasta pentru a fi cu Wintour.

Citește și: Ce face Dan Bilzerian atunci când nu e înconjurat de femei. Imaginile făcute publice au făcut senzație pe internet

Cine este Anna Wintour

Anna Wintour, care s-a născut la Londra, având un tată britanic și o mama americană, a fost în trecut editor al revistei British Vogue, înainte de a se mută în Statele Unite și de a deveni editor-șef al versiunii americane a acestei publicații, în anul 1988. A reușit să transforme American Vogue în una dintre cele mai importante publicații din lume din industria modei, grație unui stil de micromanagement extrem de exigent, care i-a adus porecla de "Nuclear Wintour"-("Wintour cea nucleară").

Potrivit presei internaționale, Anna Wintour a fost sursă principala de inspirație a personajului Miranda - interpretat de Meryl Streep - în filmul "Diavolul de îmbracă de la Pradă/ The Devil Wears Pradă", ce a avut la baza cartea omonimă scrisă de una dintre fostele asistente ale sale, Lauren Weisberger. În 2012, Anna Wintour a devenit director artistic al grupului editorial Conde Nast.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri