Kate Middleton și printul William
Divertisment

Kate Middleton și printul William au schimbat câteva cuvinte și priviri complice și drăgăstoase. / Foto: Profimedia

Răspunsul neașteptat pe care l-a dat Kate Middleton atunci când i s-a spus că e norocoasă să-l aibă pe prințul William

Kate Middleton și prințul William s-au întâlnit pentru prima dată atunci când ambii erau studenți. Pe atunci, William primea foarte multă atenție de la colegele sale, însă Kate nu a priviți niciodată acest lucru ca o amenințare, știind foarte bine ce impact are asupra prințului moștenitor. 

Deșii era înconjurat de domnișoare dornice de o întâlnire regală, William era deja cucerit de Kate. În prezent, cei doi prinți sunt împreună de 20 de ani și căsătoriți de 12 ani, având trei copii minunați, pe George, Charlotte și Louis. 

În urma căsătoriei cu prințul William, Kate a primit titlul regal de ducesă de Cambridge și în urma morții triste a reginei Elisabeta a II-, aceasta a devenit prințesă de Wales, fiind prima persoană care primește acest titlul după moarte prințesei Diana. De asemenea, în momentul când William va urca pe tron aceasta va primi titlul de regină consoartă. 

Citește și: Kate Middleton dezvăluie obiceiul de „coșmar” al prințului William. Ce o enervează cel mai mult pe prințesă

Faptul că William a ales-o pe Kate din atâtea pretendente, i-a făcut pe mulți să se gândească că prințesa este foarte norocoasă. Când una dintre prietenele ei i-a spus acest lucru, soția lui William a avut un răspuns neașteptat, care a uimit pe toată lumea. 

În timp ce încă erau încă la facultate, o prietenă i-a spus lui Kate cât de norocoasă este să iasă cu prințul William. Și potrivit Claudiei Joseph, autoarea cărții „Kate Middleton: Princess in Waiting, Smiling”, Kate a răspuns simplu: „El este norocos să mă aibă”.

Recent, Kate a vorbit despre relația dintre ea și William, dezvăluit că nu se gândea vreodată că va ajunge să aibă un rol atât de important în familia regală, însă a acceptat pentru că s-a îndrăgostit de William. 

Cum o răsfață prințul William pe Kate Middleton după ce adorm copiii

Kate Middleton a dovedit că este o femeie puternică, jonglând atât cu creșterea celor trei copii, cât și cu îndatoririle regale. Chiar dacă se descurcă de minune să facă totul singură, prințul William nu o lasă la greu, ci este acolo pentru a-i oferi suportul de care are nevoie. Mai mult, acesta chiar a inventat un ritual cu care o răsfață pe prințesa de Wales la finalul zilei. 

Prințesa își dorește să se implice cât poate de mult în îndatoririle regale, astfel că este mereu plecată la evenimente în care își promovează proiectele caritabile, mai ales de când a primit un nou titlu după moartea Reginei Elisabeta. William știe cât de greu este să te ocupi de toate, astfel că o ajută cu fiecare ocazie pe soția sa. 

Citește și: Primul lucru pe care Kate Middleton îl va face atunci când va deveni regină. Răspunsul i-a surprins pe toți

Un prieten apropiat al celor doi a declarat pentru revista People că William o răsfață într-un mod deosebit pe Kate după ce își culcă copiii, lucru care o ajută pe prințesa de Wales să își încarce bateriile pentru următoarea zi. Potrivit sursei, odată ce copiii se află în paturile lor, William îi pregătește soției sale băutura preferată - un gin tonic.  

„William îi face în fiecare seară un gin tonic lui Kate. Cei doi au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite. Kate gestionează tot ce ține de copiii lor și este foarte implicată în fiecare activitate a acestora. William știe aceste lucruri și face orice ca ea să se relaxele la finalul zilei”, a declarat prietenul apropiat al prinților pentru People

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri