Bianca Brad/ Foto: Instagram
Actualitate

Bianca Brad/ Foto: Instagram

Bianca Brad a suportat cu greu pierderea fiicei la naștere, în urmă cu 16 ani: „M-am gândit să îmi închei socotelile cu viața”

Bianca Brad, considerată una dintre cele mai frumoase femeie ale anilor 1990, a avut parte de o carieră inedită, pe care multe femei și-ar dori să o aibă, însă viața a încercat-o de multe ori, făcând-o să treacă prin momente dureroase. Actrița a vorbit recent despre episoadele care au marcat-o, dar și despre cele care i-au adus și îi aduc satisfacții.

În urmă cu 16 ani, aceasta și-a pierdut cel de-al doilea copil la naștere, iar acum opt ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. A reușit să învingă boala și să trăiască cu durerea, însă a avut momente când și-a dorit să pună capăt suferinței într-un mod de-a dreptul brutal. 

Citește și: Ce ocupație are acum Bianca Brad, după ce a învins cancerul. S-a reinventat total: „Am luat nota 10 la examen”

„Am trecut prin multe încercări foarte grele al căror scop, teoretic, l-am înțeles, dar cu care nu am fost de acord în totalitate. Nu cu prețul plătit pentru a învăța și evolua. Mi s-a părut foarte nedrept… De unele nici nu se știe, pentru că nu am vorbit în public despre ele. Au trecut foarte repede acești 16 ani, despre care, uitându-mă în urmă, pot spune că au fost extrem de grei, de mă mir că mai sunt pe aici, pentru că nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața. La vremea aceea, nu am găsit un psiholog care să aibă înțelegerea și pregătirea de care aveam eu nevoie. Ai mei nu au știut să-mi ofere sprijin emoțional, eram și mă simțeam foarte singură în durerea mea. Și atunci, tot ce am citit în cărțile aduse din străinătate și pe site-urile străine, toată munca de filtrare a informațiilor și comunicarea directă cu mamele care trecuseră prin experiențe asemănătoare m-a ajutat, și a ajutat enorm. Când am vorbit prima oară în public despre pierderea mea, mi-era teamă că voi fi înțeleasă greșit și judecată, dar tot mi-am făcut curaj să o fac, cu gândul că, dacă voi ajuta și o singură mamă îndoliată, moartea fetiței mele va căpăta sens”, a declarat Bianca Brad pentru VIVA!

Bianca Brad, despre semnele divine primite în viață

Actrița a mărturisit că a fost martora unor întâmplări care i-au marcat și schimbat destinul, unul dintre ele petrecându-se chiar în adolescență, fiind la un pas să-și piardă viața. 

Citește și: Și-a pierdut soțul la 27 de ani, iar 10 luni mai târziu a primit și ea un diagnostic dur. Povestea femeii care a reînvățat să trăiască

„Despre accidentul din adolescență, când puteam să mor, mama a avut un vis premonitoriu. Așa cum a avut un vis ireal de exact când am fost bolnavă, deși eu nu îi spusesem nimic despre boala cu care mă confruntam, dar pe care i-am ascuns-o, ca să o protejez. Am primit un semn de la fiica mea când eram însărcinată în lună mare. La unul dintre controale, la ecografie, medicul a surprins și mi-a și dat, la final, o poză cu mânuța ei având degetul arătător îndreptat în sus. Îmi amintesc cum mi-a înghețat sufletul când am văzut imaginea și, instantaneu, am știut că va pleca Acolo Sus, iar micuța mea mi-a spus, prin acel semn, ca să mă pregătească. Dar nu am vrut să cred. Îmi amintesc și cum, după câteva secunde de tăcere, când am înțeles mesajul, că l-am negat, dând din cap și spunându-i doctorului, dar de fapt mi-am spus mie, cu voce tare, ca să acopăr vocea intuiției, că micuța mea este jucăușă și am râs forțat, deși simțeam ca și cum peste inima mea a căzut un bolovan uriaș și foarte greu… În ciuda a ceea ce am simțit atunci, am sperat până în ultima clipă că va fi bine…”, a mai spus Bianca Brad. 

Etichete: fiica , drama , viata , bianca brad

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri