brad pitt si angelina jolie
Actualitate

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016 după doi ani de căsnicie și aproape 12 de relație. / Foto: Profimedia

Brad Pitt, urmărit de avocații Angelinei Jolie și la evenimente. Cei doi foști soți se războiesc pe o podgorie profitabilă din Franța

Brad Pitt și Angelina Jolie, unul dintre cuplurile de aur de la Hollywood, s-au despărțit în 2016, după doi ani de căsnicie și aproape 12 de relație. De atunci, lucrurile s-au precipitat între ei, mai ales că împart custodia a șase copii și o avere impresionantă.

Procesele prin tribunale și divorțul s-au întins pe mai mulți ani. Nici acum, cei doi nu au ajuns la un acord pe toate planurile, iar informațiile recente arată că avocații actriței au încercat să-i dea o citație fostului ei soț chiar și la evenimentele mari care strâng toată "crema" din lumea filmului.

Citește și: Brad Pitt și Angelina Jolie, departe de a termina războiul dintre ei. Ce acuzații îi aduce actorul fostei sale soții

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Chateau Miraval, podgoria franceză pe care au cumpărat-o împreună, unde au dezvoltat o afacere profitabilă cu vinuri și șampanie, este acum mărul discordiei pentru cei doi foști parteneri de viață. Ca soluție pentru a ieși din această încurcătură, avocații lui Jolie au apelat la tot felul de metode mai neconvenționale, în așa fel încât să-l prindă cu garda jos pe Pitt și să reușească să-i înmâneze citația la proces. Cei de la Page Six au aflat că mai multe persoane au fost angajate pentru a-l prinde pe Brad pe picior greșit la evenimente importante și pline de glamour din Cetatea Filmului, pentru a-i da documentele.

chateau miraval
Chateau Miraval, mărul discordiei dintre Angelina Jolie și Brad Pitt / Foto: Profimedia

Inclusiv la SAG Awards, o persoană a fost trimisă să-l confrunte pe star cu documentele, dar acesta nu a fost prezent la eveniment. Apropiații lui spun că probabil s-ar fi întâmplat asta și la gala Oscar dacă avocații lui Brad Pitt nu ar fi intervenit. În SUA, legea cere ca persoana care este chemată în tribunal trebuie să primească personal, în mână, citația. Un caz celebru și recent, petrecut în aprilie, este cel al Oliviei Wilde, care a primit citația privind lupta pentru custodia copiilor cu Jason Sudeikis chiar pe scena de la Comic Con.

Avocații Angelinei voiau să-i ceară actorului să le dea acces la informații și corespondența deținută în legătură cu podgoria Chateau Miraval. Lucrurile legate de această proprietate grandioasă s-au complicat, după ce actrița de 47 de ani și-a vândut partea sa din afacere unei companii de alcool. Pitt a susținut că fosta soție nu avea dreptul să facă asta înainte de a-l consulta.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale pe TikTok. Adolescenta i-a uimit pe internauți: ”Ce mare a crescut!”

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit după 12 ani de relație

Angelina Jolie și Brad Pitt
Angelina Jolie și Brad Pitt au cheltuit milioane de dolari pe avocați și judecători / Getty Images

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul "Mr. and Mrs. Smith", din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a invocat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri