Shiloh Jolie-Pitt, alături de mama ei, Angelina Jolie și de sora ei
Divertisment

Shiloh Jolie-Pitt, alături de mama ei, Angelina Jolie și de sora ei / Profimedia Images

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale pe TikTok. Adolescenta i-a uimit pe internauți: ”Ce mare a crescut!”

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a făcut furori pe rețelele sociale după ce pe rețelele sociale a apărut un videoclip în care dansează. Mulți dintre internauți au fost surprinși de cât de mare a crescut aceasta, dar și cât de mult seamănă cu mama ei.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt în vârstă de 15 ani, a reușit să se facă remarcată după ce a fost  filmată în timp ce dansa, iar apoi  imaginile inedite pe TikTok, pe un fan page destinat acesteia. 

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie, încă o apariție spectaculoasă. Adolescenta a îmbrăcat o rochie ce i-a aparținut mamei ei

@shilohpitt

I guess she’s back from ny

♬ Party Rock Anthem - The Chipmunks & The Chipettes

Tânăra,  care își dorea să fie băiat atunci când era mică, a uimit pe toată lumea cu frumusețea ei răvășitoare. Îmbrăcată într-un hanorac și pantaloni largi, pe care i-a asortat cu adidași, adolescenta a arătat perfect, iar fanii n-au putut să nu observe că seamănă perfect cu Angelina Jolie.

”E atât de bună!”, ”Se mișcă perfect.”, ”Ce mare a crescut.”, ”E foarte talentată.” au fost câteva dintre comentariile inedite.

Angelina Jolie a făcut publice imagini rare cu Shiloh

La sfârșitul lunii februarie, vedeta în vârstă de 46 de ani a postat imagini rare cu fiica ei pe Instagram, mărturisindu-le celor 12,3 milioane de fani care o urmăresc pe această rețea de socializare: „Câteva zile în Cambodgia, printre localnicii calzi, și simt că sufletul meu își revine. Aceasta a fost întotdeauna o țară specială pentru mine și pentru familia noastră.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Familia lui Jolie are legături puternice cu această țară, deoarece de aici l-a adoptat pe fiul ei cel mare, Maddox Chivan Jolie-Pitt (20 de ani),  apoi a creat organizația de caritate non-profit, Fundația Maddox Jolie-Pitt (MJP).

Citește și: Angelina Jolie încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț, Billy Bob Thornton. „Ne distram tare împreună cu ea”

Angelina a fost martoră pentru prima dată la efectele crizei umanitare din Cambodgia distrusă de război, în timp ce filma în 2001 „Lara Croft: Tomb Raider”.

Mai târziu, în 2003, a cumpărat o casă în Cambodgia, pentru ca fiul ei Maddox să aibă unde să se întoarcă oricând dorește să se conecteze cu țara lui natală. Proprietatea a transformat-oîntr-o rezervație naturală, deschizând calea pentru fundația MJP. 

Shiloh a vrut să devină băiat încă de la vârsta de patru ani

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting.”, mai mărturisea Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri