Angelina Jolie și Brad Pitt
Actualitate

Angelina Jolie a lansat noi acuzații la adresa lui Brad Pitt/ Getty Images

Brad Pitt și Angelina Jolie, departe de a termina războiul dintre ei. Ce acuzații îi aduce actorul fostei sale soții

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt din nou la cuțite, actorul acuzând-o pe fosta sa soție că a prejudiciat reputația afacerii cu vinuri pe care o dețineau anterior împreună, vânzându-i jumătatea unui „străin”.

Actorul în vârstă de 58 de ani susține că Angelina Jolie „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii lor cu vinuri Chateau Miraval, din Franța, și și-a vândut în mod intenționat partea unui „străin cu intenții otrăvitoare”. 

În 2008, Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat podgoria și casa Château Miraval din sudul Franței, unde s-au căsătorit în anul 2014 și au petrecut împreună câteva vacanțe de familie de-a lungul relației lor. Afacerea a pornit ca o pasiune, transformându-se rapid într-o afacere globală de milioane de dolari și unul dintre cei mai apreciați producători de vin rosé din lume. 

Procesul dintre cei doi actori a început după ce Jolie ar fi renunțat la jumătatea sa de companie în favoarea unei alte companii, conduse de Yuri Shefler. Firma bărbatului produce vodka rusească Stolichnaya, ajungând să aibă „răspundere internațională”, potrivit documentelor, din cauza atacului ordonat de Vladimir Putin în Ucraina.

Citește și: Ultima decizie luată de Curtea Supremă din California în procesul pe custodie. Brad Pitt a pierdut o bătălie în fața Angelinei Jolie

„Stolichnaya a făcut obiectul boicoturilor în jurul lumii. Angelina Jolie a căutat să vândă și mai apoi a condus tranzacția pretinsă în privat, fără să îi spună ceva lui Pitt dinadins și violând cu bună știință obligațiile contractuale. Făcând așa ceva, Jolie a căutat să câștige profituri pe care nu le-a câștigat și încasări de pe urma unei investiții pe care nu a făcut-o. De altfel, prin vânzarea prezentă, Jolie și-a dorit să îi facă rău lui Brad Pitt. Ea știa și și-a dorit ca Shefler și asociații săi să încerce să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și că îi vor submina investiția din Miraval”, se arată în documentele depuse vineri de avocații lui Brad Pitt la Curtea Superioară din Los Angeles. 

Încă din luna septembrie a anului trecut, cei doi au convenit să vândă proprietatea franțuzească estimată la 164 de milione de dolari, lucru care ar fi determinat-o pe faimoasa actriță să renunțe la partea sa din crama Chateau Miraval. În ciuda acordului, Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie și susține că a încercat să își vândă acțiunile, fără să îi acorde lui Brad Pitt „dreptul de a refuza oferta inițială cu scopul de a face profit”.

Angelina Jolie și Brad Pitt duc o luptă continuă pentru custodia copiilor

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, a fost acuzat că l-a lovit pe unul dintre copiii săi într-un zbor din Franţa spre Los Angeles, cu puţin timp înainte ca iubita sa să ceară divorţul, dar între timp a fost achitat de FBI şi de asistenţii sociali, potrivit Digi24. 

În 2018, Jolie şi Pitt au ajuns la un acord de custodie pe cale amiabilă, care pare să se fi destrămat de atunci. Termenii acordului nu au fost făcuţi publici, dar, potrivit presei americane, Brad Pitt a cerut custodia comună, în timp ce Jolie dorea custodia exclusivă.

Citește și: Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt. Ce acuzații îi aduce fostul partener

După decizia din mai, o sursă apropiată cazului a declarat pentru AFP că actriţa a considerat că "ea şi copiii nu au avut parte de un proces corect" şi că va continua să "caute cea mai bună soluţie pentru copii şi bunăstarea lor".

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri