Celebrity Selfies
Actualitate

Bruce Willia, Rumer Willis și Louetta. Profimedia

Bruce Willis, un bunic topit după nepoata sa. Rumer Willis: Este atât de drăguț cu Louetta

Rumer Willis a povestit că tatăl său, celebrul Bruce Willis, este „atât de drăguț” cu fiica ei Louetta, în timp ce tânăra a vorbit despre el ca bunic, pe fondul luptei pe care actorul o duce cu demența. „Se vede clar că e tată de fată”, a mărturisit Rumer.

Ea a dezvăluit că Bruce este un bunic topit după nepoata sa de doar un an. În timpul unei apariții la emisiunea Today, fiica lui Demi Moore l-a elogiat pe Bruce pentru cum se poartă cu fetița ei, afirmând că se descurcă „atât de bine”

Rumer Willis, în vârstă de 35 de ani, a născut-o pe Louetta, primul său copil și al partenerului ei Derek Richard Thomas, anul trecut, în timp ce tatăl ei lupta deja cu demența frontotemporală.

Vedeta a fost foarte bucuroasă să împărtășească cum este Bruce (69 de ani) ca bunic, amintindu-și de o interacțiune prețioasă pe care a avut-o recent cu Lou.

„Lou tocmai a început să meargă puțin și a pornit spre el, a fost un moment atât de dulce. Este atât de frumos, simt ca tatăl meu este clar un tată de fată până la capăt. Deblochează genul acesta de comportament. El este atât de dulce cu ea. L-am văzut cu surorile mele, cu surorile mele mai mici”, a adăugat ea.

L-a făcut bunic pe Bruce Willis și i-a adus în brațe cea mai mare bucurie. Fiica starului: "Ești cel mai amuzant, magic și fermecător"

Vorbind despre cum sunt ca bunici Bruce și Demi Moore, Rumer a povestit: „Sincer, văzându-i cu ea, aproape că revin toate amintirile de acest gen din copilărie, cred că a fi bunic/ă este cel mai bun lucru. Au toată dragostea și bucuria de oferit. Ei ajung să o răsfețe”, a mai spus ea.

Renașterea lui Demi Moore. La 61 de ani, actrița predă o inedită lecție de stil și rafinament. 7 momente șic de la Cannes 2024

Rumer a oferit și o actualizare despre tatăl ei: „Este atât de bun.. De fapt, am ajuns să-l văd chiar înainte să vin”, i-a spus ea gazdei.

Bruce Willis, diagnosticat cu demență frontotemporală în 2023

În primăvara lui 2022, familia Willis-Moore a anunțat că Bruce Willis suferă de afazie. 11 luni mai târziu, afecțiunea a progresat și s-a transformat în demență frontotemporală.

„Deși e dureros, este o ușurare că avem în sfârșit un diagnostic clar. Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. El a vrut întotdeauna să își folosească vocea pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele importante atât în viața publică, cât și în cea privată. Știm în inimile noastre că, dacă ar putea vorbi astăzi, ar dori să formeze o conexiune cu cei care se confruntă, de asemenea, cu această boală debilitantă și să vorbească despre modul în care afectează atât de multe persoane și familiile lor. Bruce s-a bucurat întotdeauna de viață și i-a ajutat pe toți cei ce pe care i-a cunoscut să facă la fel. Am fost atât de mișcați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea voastră continuă, înțelegerea și respectul ne vor permite să-l ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină posibil”, a transmis familia în momentul în care a anunțat diagnosticul.

Demența frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu Alzheimer. Persoanele cu această afecțiune pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire ori de mişcare.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri