camilla parker bowles
Actualitate

Printul Charles si Camilla, ducesa de Cornwall, sunt casatoriti de 14 ani, insa au fost indragostiti unul de altul cu mult inainte de a isi oficializa relatia.

Camilla, ducesa de Cornwall, depistată pozitiv pentru coronavirus la câteva zile de când soțul ei s-a îmbolnăvit

Camilla, ducesa de Cornwall, a fost testată pozitiv pentru coronavirus la doar câteva zile după ce soțul ei, prințul Charles, s-a îmbolnăvit de Covid-19 pentru a doua oară.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, Camilla, în vârstă de 74 de ani, este vaccinată cu trei doze și s-a izolat încă de când a aflat că soțul ei este bolnav de Covid-19. Între timp, însă, și testul ei s-a pozitivat, rezultatul fiind comunicat în cursul zilei de luni.

Camilla se află la prima luptă cu această boală, în timp ce soțul ei,prințul Charles, a mai fost bolnav și anul trecut, în luna martie.

”Ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru coronavirus și s-a izolat. Va continua să urmeze recomandările autorităților”, a fost mesajul transmis de un purtător de cuvânt.

Regina Elisabeta a II-a era și ea suspectă de coronavirus

Prinţul Charles al Marii Britanii, care a fost testat pozitiv pentru COVID-19, s-a întâlnit recent cu mama sa, regina Elisabeta a II-a, însă monarhul, în vârstă de 95 de ani, nu prezintă niciun simptom al bolii, a declarat joi o sursă de la Palatul Buckingham, informează Reuters.

Charles, în vârstă de 73 de ani, moştenitorul tronului, şi-a anulat participarea de la un eveniment organizat în oraşul Winchester, din sud-vestul Angliei, pentru a marca 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a.

"În această dimineaţă prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se află în prezent în autoizolare", preciza într-o declaraţie pe Twitter reşedinţa oficială a prinţului, Clarence House, fără a oferi alte detalii despre starea sa.

Citește și: Lucrurile mai putin cunoscute despre povestea de dragoste dintre Printul Charles si Camilla Parker Bowles

O sursă de la Palatul Buckingham a confirmat însă că acesta s-a întâlnit recent cu mama sa, regina Elisabeta a II-a. Monarhul nu prezenta niciun simptom al bolii, însă situaţia este monitorizată, a precizat sursa.

Regina a confirmat la începutul anului 2021 că a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 şi i-a încurajat şi pe alţii să se vaccineze, însă Palatul Buckingham a refuzat să confirme dacă ea a primit sau nu doze ulterioare, precizând că nu comentează asupra unor chestiuni medicale private.

Charles a confirmat în decembrie că atât el, cât şi soţia sa, Camilla, au primit dozele booster.

El s-a întâlnit marţi la Castelul Windsor cu regina Elisabeta a II-a. Aceasta revenise luni la castelul din vestul Londrei şi urma să îşi reia activităţile obişnuite după ce a sărbătorit într-un cadru privat împlinirea a 70 de ani de când a urcat pe tron.

Prințul Charles, bolnav de Covid-19 și în 2021

Miercuri, Charles a participat la o recepţie pentru British Asian Trust, unde imaginile l-au surprins discutând cu alţi invitaţi, printre care ministrul de finanţe, Rishi Sunak, şi ministrul de interne, Priti Patel. Un purtător de cuvânt al lui Sunak a declarat că ministrul a fost testat negativ pentru COVID-19 joi.

Citește și: Poza rara cu Printesa Diana si Camilla Parker Bowles. Ipostaza uitata in care au fost surprinse fostele rivale

Charles a mai fost testat pozitiv pentru coronavirus în martie 2020, prinţul declarându-se "norocos" pentru că a prezentat doar simptome uşoare. Fiul său, prinţul William, a contractat virusul la scurt timp după tatăl său în 2020.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri