King Charles III cancer diagnosis
Actualitate

Regele Charles al III-lea şi regina Camilla au revenit la Londra. 13 februarie 2024. Profimedia

Camilla și Charles, nedespărțiți de când regele a fost diagnosticat cu cancer. Primele imagini cu cei doi după ce au revenit la Londra

Regele Charles al III-lea al Regatului Unit s-a întors la Londra pentru a primi cel mai probabil un tratament suplimentar în urma diagnosticului său de cancer, informează DPA.

Regele Charles al III-lea şi regina Camilla au zburat cu un elicopter spre Palatul Buckingham de la reşedinţa lor privată din Sandringham şi au fost transportaţi apoi cu un automobil, pe o distanţă scurtă, până la reşedinţa Clarence House, situată în apropiere.

Săptămâna trecută s-a anunţat că şeful statului are "o formă de cancer", iar suveranul britanic a publicat weekendul trecut o declaraţie în care a lăudat "toate acele organizaţii care îi sprijină pe pacienţii cu cancer".

Regele Charles şi-a amânat toate îndatoririle publice, dar continuă să lucreze într-un cadru privat şi să se ocupe inclusiv de documentele de stat care îi sunt aduse în faimoasele cutii roşii.

Camilla: Regele a fost "foarte impresionat" de toate mesajele de sprijin pe care le-a primit din partea publicului

Camilla a participat deja la mai multe evenimente de pe agenda sa de lucru şi a dezvăluit săptămâna trecută că soţul ei "se simte extrem de bine în circumstanţele date''.

Ea a mai spus că monarhul britanic, care a primit primul său tratament împotriva cancerului săptămâna trecută, a fost "foarte impresionat" de toate mesajele de sprijin pe care le-a primit din partea publicului.

Regele şi regina Marii Britanii au sosit marţi la Londra în timp ce ploaia torenţială s-a abătut asupra oraşului, iar suveranul a fost fotografiat în timp ce saluta mulţimea de admiratori.

Diagnosticul regelui Charles a fost pus după ce monarhul a petrecut trei nopţi într-o clinică privată din Londra unde a fost operat pentru hipertrofie benignă de prostată.

Prinţul de Wales ar putea începe să îl reprezinte pe tatăl lui la diverse evenimente publice, iar presa britanică a raportat că prinţul William şi familia sa îşi petrec perioada de vacanţă şcolară în reşedinţa lor din Norfolk, Anmer Hall, care se află pe domeniul regal de la Sandringham.

Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, la două săptămâni de când a fost externată din spital. Ce decizie a luat prințesa de Wales

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri