Prințul Harry și Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle / Profimedia Images

Planurile neobișnuite ale prințului Harry și ale lui Meghan Markle de Ziua Îndrăgostiților. Cum își vor celebra iubirea ducii de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle formează unul dintre cele mai cunocute cupluri din lume, fiind un model pentru numeroase familii. Ducii de Sussex au demonstrat de-a lungul timpului că iubirea lor e mai presus decât orice altceva, Harry renunțând chiar și la îndatoririle regale și la familia sa pentru a-i oferi protecție și suport soției sale. 

Chiar dacă în ultimele luni s-a speculat faptul că cei doi întâmpină probleme în căsnicie, se pare că relația lor funcționează mai bine ca niciodată. Ducii de Sussex și-au dezvăluit deja planurile pentru Ziua Îndrăgostiților, urmând să plece într-o călătorie curând. 

Pe 14 februarie, Harry și Meghan vor sărbători în Vancouver, Canada, în timp ce se pregătesc pentru lansarea evenimentului One Year To Go pentru Jocurile Invictus din 2025. De asemenea, ei vor fi prezenți în tabăra de antrenament de iarnă din Whistler, Columbia Britanică, în timp ce se întâlnesc cu națiunile participante din întreaga lume.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți la Super Bowl. Ducele s-a întors recent din Marea Britanie

Evenimentul One Year To Go a fost lansat anul acesta, pentru a încuraja veteranii militari să-și încerce mâna la sporturile de iarnă, deoarece Jocurile Invictus din 2025 vor prezenta evenimente sportive de iarnă când vor avea loc în Canada în perioada 8-16 februarie anul viitor. Meghan și Harry vor petrece Ziua Îndrăgostiților înconjurați de scene pitorești acoperite de zăpadă, în timp ce se întâlnesc și salută participanții.

meghan markle si printul harry
Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Jocurile Invictus din 2023 au avut loc în Germania, iar ducele și ducesa de Sussex și-au lăsat copiii, pe prințul Archie și prințesa Lilibet, acasă în Montecito, California. Cu toate acestea, Meghan a dat de înțeles atunci, că anul acesta își vor aduce copiii la jocurile din Canada, deoarece aceștia vor fi suficient de mari pentru a aprecia evenimentul sportiv uriaș.

Jocurile Invictus au mai avut loc în Canada în 2017. Toronto a găzduit spectacolul sportiv al lui Harry pentru veterani fiind și momentul când prințul și Meghan au debutat ca un cuplu, în urma unei aventuri secrete care a început în anul 2016. Anul acesta, Vancouver și Whistler vor fi gazde comune ale Jocurilor Invictus, iar Harry a anunțat că va fi un eveniment care va reuni comunitățile.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru dezvăluirile făcute de-a lungul anilor: „Au adus un prejudiciu de imagine familiei”

Harry și Meghan au multe proiecte de care să se ocupe în această perioadă, astfel că Ziua Îndrăgostiților va fi una neobișnuită pentru ei, însă e de așteptat ca fiul Regelui Charles să-i facă o surpriză fostei actrițe din Suits după ce își vor elibera programul, potrivit Mirror. Meghan a oferit detalii despre cum arată Ziua Îndrăgostiților perfectă pentru ea, într-o postare pe blogul ei „The Tig”, în 2015. Ea a dezvăluit că și-ar dori să petreacă o zi romantică la Paris. 

„Fără greșeală, în fiecare zi de 14 februarie, mă trezesc așteptând cu răsuflarea tăiată să fiu cufundată într-un sărut. Totul se întâmplă în alb și negru, bineînțeles. Și la Paris, dacă se poate. În ceea ce privește cadourile, fie că este vorba despre micul dejun în pat, o notă dulce de dragoste sau o singură floare, totul contează”, a spus ducesa de Sussex. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri