Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Profimedia Images

Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, la două săptămâni de când a fost externată din spital. Ce decizie a luat prințesa de Wales

Kate Middleton, prințesa de Wales în vârstă de 42 de ani, a plecat de la Castelul Windsor pentru prima dată de când a fost supusă unei operații abdominale, în urma căreia a fost spitalizată două săptămâni.

Potrivit People, prințesa de Wales urmează să petreacă timp alături de copiii săi, care se află în vacanță, la Ammer Hall, casa ei și a prințului William de la Sandringham, în Norfolk.

Citește și: Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost la încoronare

Imediat după ce a fost externată din spital în urma operației abdominale, Kate Middleton a stat la Adelaide Cottage, la Castelul Windsor, însă ea și-a dorit o schimbare, mai ales că recuperarea decurge bine.

„Catherine se recuperează bine”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail, adăugând: „Și-a dorit o schimbare de peisaj și îi va fi mai ușor să se relaxeze în Norfolk, în timp ce copiii se distrează cu prințul William”.

The Princess of Wales joins a Family Portage Session
Kate Middleton. Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Citește și: De ce a dezvăluit regele Charles boala de care suferă, dar Kate Middleton, nu. Suveranul a fost internat în urmă cu câteva ore

Această schimbare îi va aduce mai aproape de regele Charles, care s-a întors la Sandringham după ce a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Kate Middleton a fost operată în luna ianuarie

Catherine, prinţesa de Wales și soţia moştenitorului tronului britanic, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată, la un spital privat din Londra, a anunţat miercuri Palatul Kensington, informează BBC.

Operaţia, care a avut loc marţi, a fost un succes, dar Catherine va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile, a precizat Palatul.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paşte", se arată într-un comunicat.

Kate, în vârstă de 42 de ani, foarte populară în rândul publicului britanic, "doreşte să-şi ceară scuze (...) pentru faptul că trebuie să-şi amâne viitoarele angajamente. Ea spera să poată recupera cât mai multe, cât mai curând posibil", notează sursa citată.

Citește și: Prințul și prințesa de Wales au publicat fotografia de Crăciun. În imagine apar copiii lor. „Ce surpriză! Ce familie frumoasă!”

Palatul a indicat că "nu va oferi informaţii zilnice" cu privire la starea de sănătate a prinţesei de Wales "decât atunci când există informaţii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicaţie cu privire la motivele acestei spitalizări, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a cărei ultimă apariţie publică a fost de Crăciun, nu suferă de cancer.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri