Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020
Divertisment

Riley Keough, Vanity Fair Oscar Party, 2020. Profimedia

Riley Keough, primele declarații despre lupta pe avere cu Priscilla Presley: „A fost haos în familia noastră după moartea mamei”

Riley Keough a rupt tăcerea despre scandalul pe care l-a avut cu bunica ei, Priscilla Presley, după ce mama ei, Lisa Marie, s-a stins din viață. Astfel, în cadrul unui interviu, ea a subliniat că tensiunile s-au domolit și vor fi din nou fericite.

De curând, Riley Keough, actrița în vârstă de 34 de ani, a fost numită singura moștenitoare a averii pe care a lăsat-o mama ei. Aceasta decizie a venit după ce ea a fost de acord să-i plătească bunicii ei un milion de dolari, dar și alți 400.000 de dolari, bani plătiți pe diferite taxe.

Lisa Marie Presley, fiicele ei și mama sa, Priscilla presley
Lisa Marie Presley, fiicele ei și mama sa, Priscilla / Foto: Profimedia

În cadrul unui interviu pentru Vanity Fair, Riley a vorbit despre bătălia pe care a dus-o cu bunica ei, recunoscând că familia ei a fost avântată în haos după moartea mamei ei și nu a știut cum să gestioneze perioada de doliu.

„Când mama s-a stins din viață, a existat un haos pe fiecare plan al vieții noastre”, a recunoscut Riley, care a devenit mamă în 2022, ea aducând o fiică pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Citește și: Ce relație are Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, cu surorile ei mai mici. „Sunt înconjurate de dramă de ani de zile”

„Totul s-a simțit ca și când covorul ne-a fost tras de sub picioare, iar pământul la prăbușit sub noi. Fiecare dintre noi a intrat într-o panică în încercarea de a vedea cum să meargă mai departe. Am avut nevoie de timp pentru a înțelege întreaga situație, pentru că e complicat. Suntem o familie, dar există și afari pe care trebuie să le gestionăm”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

De asemenea, ea a dezvăluit că situația dintre ea și Priscilla a fost și mai cmplicată, deoarece relația dintre ele a fost întotdeauna de bunică și nepoată. Acestea au găsit, însă, claritatea de a merge mai departe și de a repara lucrurile deteriorate.

„Lucrurile cu bunica vor fi în regulă. Nu au fost niciodată liniște, dar vor fi, acum știm ce s-a întâmplat și cum putem rezolva totul”, a mai spus tânăra.

Riley Keough a ajuns la o înțelegere cu bunica sa, Priscilla Presley

Riley Keough îi va plăti bunicii sale, Priscilla Presley, 1.400.000 de dolari pentru a soluționa procesul prin care actrița din „Daisy Jones & the Six” devine unic administrator al averii regretatei sale mame Lisa Marie Presley.

Potrivit documentelor depuse luni la instanță în Los Angeles, Riley îi va plăti văduvei lui Elvis 400.000 de dolari, onorariile și costurile legale, și „un milion de dolari, așa cum este menționat în paragraful 6 al prezentului acord”, potrivit revistei People. 

Riley (34 de ani) și Priscilla (78 de ani) au ajuns la un acord în luna mai, avocații anunțând la acea vreme că termenii înțelegerii vor fi păstrați confidențiali. 

Citește și: Adevărul despre relația tensionată dintre Lisa Marie și Priscilla Presley. Motivul pentru care cele două aproape că nu-și mai vorbeau

Riley urmează să facă plata „după ce primește veniturile din polița de asigurare de viață a mamei sale”, conform documentelor.

Priscilla a fost înlăturată oficial din funcția de administrator al averii fiicei sale Lisa Marie Presley pe 11 mai. Va fi însă administrator al fondului fiului ei (fratele vitreg al Lisei Marie), Navarone Garibaldi, căruia i se va acorda 1/9 din avere.

Potrivit The Times, marca Elvis continuă să genereze peste 100 de milioane de dolari pe an, iar partea familiei Presley este transferată către Promenade Trust.

Lisa Marie Presley, unica fiică a "regelui muzicii rock-and-roll" şi care a avut la rândul ei o carieră muzicală, a murit în mod neaşteptat pe 12 ianuarie 2023 la Los Angeles în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

Citește și: Priscilla Presley, fermecătoare într-o rochie neagră din dantelă. Primele imagini cu actrița după scandalul cu nepoata sa

În timpul vieţii sale, Lisa Marie a deţinut controlul administrativ asupra "Graceland", celebra reşedinţă pe care tatăl ei o avea în Memphis, Tennessee, unde starul american a fost găsit fără semne vitale în august 1977. "Graceland" a devenit de atunci un loc de pelerinaj pentru fanii artistului.

Lisa Marie a numit-o în 2010 pe mama ei, Priscilla, în calitatea de co-administrator al averii sale impresionante, însă şi-a modificat testamentul în 2016 pentru a-şi lăsa averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?