Midnight in Paris - filmstill
Actualitate

Carla Bruni, în filmul Midnight in Paris. Profimedia

Carla Bruni, diagnosticată cu cancer mamar. Fosta primă doamnă a Franței: „Am avut noroc, nu a fost vorba de un cancer agresiv!”

Carla Bruni, fost supermodel și primă doamnă a Franței, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar, iar controalele periodice au fost cele care au ajutat-o să nu ajungă la mastectomie.

Într-o postare făcută pe rețelele sociale, Carla Bruni, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2019. Era fix perioada în care soțul ei, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 68 de ani, era acuzat de corupție, fiind în cele din urmă condamnat.

Carla Bruni
Carla Bruni, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Carla Bruni, doar într-o haină scurtă strânsă în talie și pantofi cu toc cui. Top-model și când nu defilează pe podium

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În urmă cu patru ani, am fost diagnosticată cu cancer mamar”, a spus Carla Bruni într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

„Operație, radioterapie, terapie hormonală, am urmat toate procedurile clasice pentru a trata acest tip de cancer. Dar am avut noroc. Cancerul meu nu a fost agresiv. De ce nu a fost agresiv? Pentru că nu a avut timp să devină”, a mai spus fosta primă doamnă a Franței.

Astfel, în cadrul postării pe care a făcut-o pe rețelele sociale, ea a atras atenția asupra faptului că și-a făcut controalele periodice, iar acestea au ajutat-o să descopere afecțiunea la timp.

Citește și: Carla Bruni, în rochii minuscule la 54 de ani. Fosta primă doamnă a Franței, în ipostaze care i-au arătat picioarele perfecte

„În fiecare an, pe aceeași dată, îmi fac o mamografie. Dacă nu aș fi făcut-o în fiecare an, acum nu aș mai fi fost aici. Nu scriu această postare pentru a vă oferi detalii despre starea mea de sănătate. Am ezitat mult să vorbesc despre asta. Motivul pentru care postez este pentru a vă livra un mesaj. Mamografiile făcute la timp pot salva vieți. Mergeți la control”, a mai dezvăluit ea.

Carla Bruni
Carla Bruni, la Festivalul de Film de la Veneția 2023 / Foto: Profimedia

Carla Bruni, care este mama a doi copii, a vorbit de-a lungul timpului despre bătălia ei pe care a dus-o pentru a-și învinge dependența de alcool, țigări și zahăr.

„M-am luptat cu toate adicțiile. Am băut 30-40 de cola pe zi, ca să scap”, spunea ea în luna ianuarie.

Ea a mărturisit, de asemenea, că a început să fumeze la o vârstă fragedă, când era doar o adolescentă și nu a trecut mult timp până când a început să încerce și alcoolul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri