catalina ponor
Actualitate

Cătălina Ponor, alături de soț și de fiu. A anunțat că e din nou însărcinată. / Foto: Instagram

Cătălina Ponor, din nou însărcinată, la un an de când a devenit mamă prima dată. Fosta sportivă va mai avea un băiețel

La sfârșitul anului trecut, Cătălina Ponor devenea mamă pentru prima dată. În decembrie 2022, marea gimnastă năștea un băiețel, iar acum, aceasta a anunțat că familia se mărește. Sportiva este căsătorită de un an și jumătate cu Bogdan Jianu, fostul soț al cântăreței Julia Chelaru. 

Citește și: Imagini superbe de la nunta Cătălinei Ponor. Mireasa ca o prințesă, fiul ei de 6 luni, Belu și Bitang, gimnastele de aur ale României

În vârstă de 36 de ani, fosta sportivă olimpică a anunțat că va mai avea un băiețel. „Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior???‍?‍?‍? Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei”, a anunțat Cătălina Ponor, care a și pozat însărcinată. În imaginile speciale de Crăciun apar și soțul ei, dar și fiul lor.

În iunie 2022, Cătălina și Bogdan au făcut cununia religioasă, iar în vara lui 2023, o nuntă fabuloasă, la care au participat multe dintre fostele colege din lotul olimpic ale miresei. Tot atunci l-au botezat pe Vlad.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cătălina Ponor, una dintre cele mai de succes gimnaste ale României

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică. Cum arată astăzi, la 38 de ani, și cine e soțul ei

În 2017, Cătălina Ponor punea punct unei cariere de aur în gimnastică, fiind una dintre cele mai importante sportive din istoria gimnasticii românești.

În palmaresul său se află trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice, trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

Foto: Instagram, Facebook, Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri