catalina ponor si sotul ei
Actualitate

Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu / Foto: Instagram

Cătălina Ponor, din nou mămică: "A doua noastră medalie". A născut tot un băiețel, iar colegele gimnaste au felicitat-o imediat

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta mare gimnastă a adus pe lume încă un băiețel, după ce în decembrie 2022 l-a născut pe Vlad, primul ei copil și al soțului ei, Bogdan Jianu.

Cătălina a postat și o imagine duioasă, din maternitate, în care micuțul ei o strânge viguros de degetul mare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Bine ai venit în această lume și în familia noastră, mica noastră rază de soare. A doua noastră medalie e aici. Mami, tati și fratele tău mai mare te iubesc până la Lună și înapoi", a scris sportiva pe Instagram, în dreptul pozei care a strâns imediat o mulțime de mesaje de felicitare. Inclusiv fostele colege de la lotul de gimnastică i-au transmis numai gânduri bune. Andreea Răducan, Steliana Nistor, Diana Bulimar, Amelia Răcea și Larisa Iordache s-au grăbit să-i lase comentarii frumoase.

În iunie 2022, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au făcut cununia religioasă, iar în vara lui 2023, o nuntă fabuloasă, la care au participat multe dintre fostele colege din lotul olimpic ale miresei. Tot atunci l-au botezat pe Vlad.

Cătălina Ponor, una dintre cele mai de succes gimnaste ale României

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică. Cum arată astăzi, la 38 de ani, și cine e soțul ei

În 2017, Cătălina Ponor punea punct unei cariere de aur în gimnastică, fiind una dintre cele mai importante sportive din istoria gimnasticii românești.

În palmaresul său se află trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice, trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri