abdel ghadia
Actualitate

Un tânăr de 24 de ani a cheltuit 750.000 de dolari cu care s-a trezit în cont. / Foto: Instagram

Ce a făcut un rapper după ce s-a trezit cu 750.000 $ în cont. Doi tineri care voiau să-și cumpere casă au transferat greșit banii

Un cuplu a transferat din greșeală banii necesari cumpărării unei case în contul unui rapper de 24 de ani. Tânărul s-a trezit cu 750.oo0 de dolari, dar nu și-a pus prrea multe întrebări cu privire la proveniența banilor și nu s-a gândit nicio clipă să-i înapoieze.

Abdel Ghadia a pornit într-o escapadă nebună la cumpărături, după ce s-a trezit bogat fără să facă nimic. Și-a achiziționat lingouri de aur, haine scumpe și cosmetice, după ce un cuplu a tastat greșit un număr de cont și, în loc ca 750.000 de dolari să intre în contul proprietarilor unei case pe care voiau să o cumpere, banii au ajuns la Abdel.

Citește și: Sunt miliardari, dar nu lasă averea copiilor lor: “Nu au niciun beneficiu dacă se gândesc că vor moșteni o sumă imensă de bani”

Cuplul l-a dat în judecată pe rapper și în tribunal au aflat cum a reacționat tânărul când a dat de banii din cont. "M-am trezit și am văzut banii", a spus Ghadia, care nu a stat mult pe gânduri și a cumpărat lingouri și monede de aur în valoare de 710.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

Când a fost arestat, bărbatul a negat inițial că a cheltuit banii, dar apoi a recunoscut. Acesta urmează să-și afle sențința în decembrie. De cealaltă parte, cei doi tineri care sperau să-și cumpere o casă a lor au fost devastați când au realizat greșeala comisă.

Citește și: Refugiata ucraineancă, primele declarații după ce a fost părăsită de britanic: ”Nu am bani, nu știu ce să fac!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri