Sofiia Karkadym
Divertisment

Sofiia Karkadym / Profimedia Images

Refugiata ucraineancă, primele declarații după ce a fost părăsită de britanic: ”Nu am bani, nu știu ce să fac!”

Sofiia Karkadym, refugiata ucraineancă pentru care Tony Garnett, un agent de pază britanic și-a părăsit familia, a declarat că este sfâșiată după ce acesta a părăsit-o și a dat-o afară din locuința în care trăiau.

Sofiia Karkadym și Tony Garnett au început o relație în urmă cu câteva luni, când bărbatul, care era căsătorit și avea doi copii, a decis să-și părăsească familia. Acum, însă, când acesta își sărbătorea ziua de naștere, în urma unei discuții tensionate, el a decis să pună punct relației.

La scurt timp după ce bărbatul a declarat că relația dintre el și Sofiia s-a încheiat și a fost ”cea mai mare greșală din viața lui”, aceasta a rupt tăcerea și a explicat că încă mai are sentimente pentru acesta. Totodată, ea s-a plâns de situația dificilă în care a ajuns.

Nu știu pe nimeni aici. Nu am casă, nu am bani. Nu am nici prieteni. Am ajuns să locuiesc în acest loc dezgustător, în care m-au adus polițiștii.”, a spus ea, potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail.

Sofiia a declarat, de asemenea, că polițiștii au avertizat-o că nu are voie să-l contacteze pe Tony după ce a fost arestată zilele trecute, după ce a încercat să intre în locuința acestuia și a strigat ”Tony, te iubesc!”.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Sofiia a declarat, de asemenea, că nu și-a dorit niciodată să-l rănească pe Tony ori să-l atace, însă a fost supărată de felul în care au decurs lucrurile între ei.

”Urma să ne căsătorim, deși știam că nu putem să avem copii, el și-a făcut o vasectomie, o intervenție care poate fi și reversibilă, el începuse deja demersurile pentru asta. Mă gândeam că vom putea avea copii în cinci-șase ani. Acum nu știu ce să mai fac. Cel mai probabil mă voi întoarce acasă, în Ucraina. Sunt foarte supărată.”, a mai spus ea.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

Tony Garnett speră ca Sofiia să se întoarcă acasă

Potrivit Daily Mail, tânăra de 22 de ani a fost arestată după ce a venit la locuința lui Tony și a încercat să intre în casă. Totodată, se pare că ea ar fi țipat: ”Tony, te iubesc!”, în încercarea de a fi primită înapoi.

Citește și: Visul de iubire s-a spulberat. Britanicul și ucraineanca pentru care și-a părăsit familia s-au despărțit: ”A fost o greșală!”

Potrivit sursei citate, unul dintre vecinii lui Tony Garnett a sunat la Poliție după ce tânăra s-a întors la locuința acestuia și a țipat la Tony, bătând în repetate rânduri în ușa acestuia.

La fața locului s-au deplasat mai mulți agenți de poliție, care au găsit-o pe Sofiia ascunzându-se în niște tufișuri care se aflau lângă casa pe care aceștia au împărțit-o în Bradford, West Yorkshire.

”Tony, te iubesc. Vino cu mine, te rog.”, ar fi strigat tânăra care a fost eliberată după ce a fost interogată de oamenii legii.

Lorna Garnett, prima reacție după ce britanicul s-a despărțit de amantă

De cealaltă parte, Lorna Garnett, fosta soție a agentului de securitate, a vorbit despre informația care a făcut înconjurul lumii și a mărturisit că nu-l va primi înapoi pe Tony ”nici într-un milion de ani.”

Lorna și Tony Garnett
Lorna și Tony Garnett erau împreună de 10 ani. / Foto: Profimedia

”A renunțat la noi. Nu poate să se apropie de mine pentru că am cerut un ordin de restricție, nu și-a văzut copiii. E greu să empatizez cu el. Am știut că se va termina așa.”, a spus femeia, care a explicat, de asemenea, că singura preocupare a ei este creșterea celor doi copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?