Andrew și Nicola Forrest,
Actualitate

Andrew și Nicola Forrest, miliardarii australieni care nu vor să le lase averea copiilor lor. / Foto: Profimedia

Sunt miliardari, dar nu lasă averea copiilor lor: "Nu au niciun beneficiu dacă se gândesc că vor moșteni o sumă imensă de bani"

Nicola și Andrew Forrest, un cuplu de miliardari australieni, au decis să-și doneze cea mai mare parte a averii lor de 27 de miliarde de dolari. Nicola a stat până acum în umbra soțului care a făcut o mulțime de bani din afacerile cu fier, însă proiectele ei caritabile au devenit din ce în ce mai vizibile. 

Nicola și Andrew sunt căsătoriți de 30 de ani și au două fete și un băiat, dar nu vor să le lase nicio moștenire, pentru că, spun ei, nu-și doresc ca aceștia să se simtă împovărați, scrie Daily Mail. "Avem o casă și o viață grozavă, dar lucrurile materiale nu sunt cele mai importante în viață, banii nu le pot cumpăra pe celelalte. Copiii nu au niciun beneficiu dacă se gândesc că vor moșteni o sumă imensă de bani", spunea Nicola Forrest acum câteva luni, care a menționat că vrea să doneze cea mai mare parte a banilor pe parcursul vieții sale.

Citește și: E putred de bogată, are bijuterii de 10 milioane de lire sterline, dar se bucură când primește lucruri gratis: “Crăciun în fiecare zi”

"Decizia de a da totul în afară de lucrurile și bunurile personale a fost ușoară. Hai să nu murim bogați! Care ar fi sensul acestui lucru?", a susținut și magnatul Andrew Forrest.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Grace, fiica cea mare a cuplului, conduce o organizație finanțată de părinții ei, care își propune să eradice sclavia modernă, în timp ce sora ei, Sophia, este actriță și a apărut în "Aquaman". Despre cel de-al treilea copil, Sidney, unicul fiu al cuplului, nu se știu multe amănunte. 

Citește și: El e puștiul care face furori pe rețelele sociale. Își spune ”cel mai bogat copil din SUA” și se mândrește cu mașini și locuințe de lux

Sophia Forrest
Sophia Forrest a jucat în "Aquaman". / Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?