Meghan Markle și Trevor Engelson
Actualitate

Meghan Markle și Trevor Engelson / Foto: Profimedia

Ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Viața lui Trevor s-a schimbat radical: "Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul"

Înainte de a se căsători cu prințul Harry, Meghan Markle a mai trecut printr-un mariaj. Fosta actriță a fost măritată cu producătorul de film Trevor Engelson, în perioada 2011-2013. 

Trevor și Meghan Markle s-au cunoscut în 2004, iar la scurt timp au început să iasă împreună. După șase ani, ei s-au logodit în 2010. Un an mai târziu, în septembrie 2011, s-au căsătorit în Jamaica, în cadrul unei ceremonii la care au participat peste 100 de persoane. În 2013, însă, invocând ”diferențe ireconciliabile”, ei au divorțat.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Meghan Markle și Trevor Engelson
Meghan Markle și Trevor Engelson au fost căsătoriți doi ani. / Foto: Profimedia

"O vreme îndelungată, lucrurile au fost dificile pentru Trevor. E un băiat bun, iar Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul. Când a început relația cu prințul Harry, a fost din nou zdrobit pentru că i se reamintea constant de publicitatea din jurul mariajului ei și mai apoi de drama cu interviul acordat lui Oprah. Dar toate astea sunt în trecut acum. Când l-am văzut, recent, era mai fericit ca oricând, iubește să fie tată și se simte foarte împlinit", a declarat un prieten al lui Trevor.

"Toți cei din viața lui Trevor știu că nu trebuie să menționeze numele lui Meghan. A trecut peste și, în anumite privințe, putem spune că are o viață mai bună decât a lui Meghan. Probabil are și mai mulți bani decât ea, face ceea ce iubește și nu trăiește în lumina reflectoarelor. Asta este răzbunarea lui", a mai adăugat sursa respectivă pentru Daily Mail.

Fostul soț al lui Meghan Markle e căsătorit și are doi copii

Viața personală și profesională a lui Trevor a înflorit în ultimii ani. Din 2019, este căsătorit cu Tracey Kurland, moștenitoarea unei averi impresionante. Tatăl ei a creat un imperiu de 500 de milioane de dolari, iar la moartea lui, din 2021, Tracey a moștenit jumătate din această sumă. Trevor și soția lui trăiesc în Los Angeles și au două fiice.

Fostul soț al lui Meghan are o companie de producție în Beverly Hills și se bucură și de succes în acest domeniu.

Citește și: Trevor, primul soț al lui Meghan Markle, și-a refăcut viața și se pregătește să devină tătic din nou. Cei doi au divorțat acum opt ani

Trevor Engelson
Trevor Engelson, alături de soția lui, Tracey, în 2018/ Getty Images

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri