Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, la parada Trooping the Colour
Actualitate

Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, la parada Trooping the Colour / Profimedia Images

Ce făceau copiii lui Kate Middleton când ea se afla în operație. Prințul William a stat alături de ei

Vestea că prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală și că va petrece următoarele două săptămâni sub supravegherea medicilor i-a îngrijorat pe fanii regali. De asemenea, pe lângă anunțul despre Kate Middleton, Palatul Buckingham a anunțat și că Regele Charles urmează să fie spitalizat săptămâna viitoare din cauza unei hipertrofii benigne de prostată. 

Miercuri, Palatul Kensington a anunțat că soția prințului William a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată, la un spital privat din Londra și că va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile. 

„Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște", se arată într-un comunicat.

Citește și: De ce este necesară o spitalizare atât de lungă a prinţesei de Wales, recent operată? Presa britanică, în căutarea unor răspunsuri

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii regali, care s-au grăbit să-i transmită prințesei urări de bine. Palatul a cerut, de asemenea, ca intimitatea medicală a lui Kate să fie respectată, adăugând: „Ea speră ca publicul să-i înțeleagă dorința de a menține această perioadă cât mai normală pentru copiii ei.”

Având în vedere acest lucru, prințul William se va retrage pentru o perioadă din îndatoririle regale pentru a fi alături de soția sa și de copiii lor, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și prințul Louis, în vârstă de cinci ani.

Citește și: Reacția lui Kate Middleton când prințul William o atinge pe umăr în timpul unei emisiuni de Crăciun. Momentul a devenit viral

Potrivit publicației Mirror, William a stat acasă cu cei trei copii ai săi miercuri seara, după ce soția lui a fost operată. În acea zi, puștii au mers la școală și și-au continuat ziua în mod normal. Nu se știe dacă George, Charlotte și Louis și-au vizitat mama la spital, dar având în vedere perioada în care aceasta va sta internată, copiii ar putea să o viziteze curând. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?