Regina Elisabeta/ Getty Images
Actualitate

Regina Elisabeta/ Getty Images

Ce mănâncă regina Elisabeta în fiecare zi, încă de la vârsta de cinci ani. Fostul ei bucătar a dezvăluit care e gustarea ei favorită

Regina Elisabeta a II-a trăiește de ani de zile în lumina reflectoarelor și se bucură de aprecierea oamenilor din toate colțurile lumii. Totodată, mulți dintre ei s-au arătat curioși să știe care sunt secretele longevității ei, motiv pentru care unul dintre bucătarii ei a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi.

Darren McGrady a fost bucătarul reginei Elisabeta a II-a timp ce 15 ani. El a gătit, de asemenea, și pentru prințesa Diana și pentru fiii ei, prinții Harry și William, iar în ultima perioadă este activ pe Youtube, acolo unde face publice rețete pe care le pregătea pentru familia regală, potrivit Daily Mail

Citește și: Gestul surprinzător pe care l-a făcut Regina atunci când Harry și Meghan Markle au ajuns în Marea Britanie. Ducii au fost impresionați

De curând, acesta a dezvăluit că regina Elisabeta a II-a mănâncă în fiecare dimineață un sandvici cvu unt și dulceață. Mai mult de atât, bunica lui William și a lui Harry obișnuiește să ia această gustare încă de când era doar o copilă, mai exact de la vârsta de cinci ani.

Darren McGrady, care deține un canal de Youtube urmărit de peste 200.000 de persoane, a făcut de curând public un videoclip în cadrul a dezvăluit câteva rețete pe care le gătea pentru familia regală.

Mai exact, după-amiaza, atunci când își servea ceaiul, regina Elisabeta obișnuia să ia și o gustare, care era formată dintr-un sandvici cu puțin unt și dulceață, de obicei dulceață de căpșuni.

Ce mănâncă regina Elisabeta în fiecare zi, de la vârsta de 5 ani

În videolcipul postat pe Youtube, acesta întinde puțin unt pe o felie de pâine, după care pune dulceața de căpșuni, iar apoi pune cealaltă felie de pâine.

Citește și: Mutrițele delicioase ale prințului Louis au furat toată atenția la Jubileul reginei. Puștiul și Elisabeta a II-a au o relație aparte

”Făceam dulceață de capșune la Castelul Balmoral, aveam căpșune din grădină.”, a spus bucătarul în cadrul videoclipului, adungând: ”Regina mânca un astfel de sandvici în fiecare zi, încă de când era mică.”

Ce preparate preferă regina Elisabeta

Totodată, Darren McGrady, care a scris și o carte despre rețetele pe care le gătea pentru familia regală, dezvăluia, în cartea sa, Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen, ce mânca regina Elisabeta la micul dejun.

Potrivit acestuia, ea își începea ziua cu o ceașcă de ceai fierbinte cu lapte, fără zahăr și câțiva biscuiți. Se pare că biscuiții ei favoriți din toate timpurile sunt cei crocanți, înveliți în ciocolată. Totodată, uneori, ea mânca cereale, pâine prăjită și marmeladă sau ouă, însă acestea sunt o raritate.

Citește și: De ce a fost regina Elisabeta neașteptat de fericită de nunta prințului William și a lui Kate Middleton

Prânzul, în schimb, este format din alimente bogate în proteine și scăzut în carbohidrați. Mai exact, McGrady a declarat pentru The Telegraph că limba de mare Dover la grătar sau somon scoțian servit cu spanac și dovlecei reprezintă câteva dintre preferatele ei.

De asemenea, se știe că se bucură de o salată simplă cu pui la grătar. Biografa regală, Katie Nicholl, susține că sandvișurile cu castraveți, prăjitura cu fructe și ceaiul sunt și ele în meniu, scrie EatThis.

De cealaltă parte, însă, bucătarul dezvăluia că regina nu a comandat niciodată fast-food. ”Când ai 20 de bucătari în bucătărie, de ce ai face-o?”, remarcă Grady. ”Pur și simplu suni la bucătărie și comanzi ce mâncare vrei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri