Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William, la unul dintre primele evenimemte din 2022. / Foto: Profimedia

Ce o deranjează pe Kate Middleton la prințul William. Obiceiul lui a făcut-o să spună public: "Ești un coșmar când vine vorba de asta"

Prințul William și Kate Middleton și-au reluat atribuțiile regale de curând, după sărbători, și sunt la fel de uniți și de fermecători împreună. Dacă în public strălucesc, mulți se întreabă cum arată viața ducilor de Cambridge în spatele ușilor închise. Pentru a satisface parcă această curiozitate, Kate a vorbit acum ceva vreme despre un obicei de-al soțului ei, care o scoate din sărite.

Mari iubitori de mâncare, Kate și William au recunoscut că, în ocaziile în care comandă de la localurile britanice, preferatele lor sunt curry și pizza.

Citește și: Kate Middleton nu și-a dorit niciodată celebritatea. Unul dintre prietenii, dezvăluiri inedite: ”Visa să aibă o casă la țară!”

Tot legat de pizza este și obiceiul deranjant al lui William. În 2018, în timpul unei vizite oficiale în Cipru, prințul a avertizat personalul militare care deschisese o nouă clădire de recreere: "Țineți pizza departe de canapea!", a transmis, în glumă, nepotul reginei Elisabeta a II-a. În acel moment a venit și replica soției sale, citată de presa britanică: "Tu ești un coșmar când vine vorba de asta", semn că William nu are prea multă grijă când vine vorba să-și mănânce felia de pizza fără a lăsa murdărie în jur.

Prințul William, reacție spumoasă când a văzut-o pe Kate că ține în brațe un bebeluș

Kate Middleton

De cealaltă parte, zilele trecute, prințul William a avut o replică delicioasă când a văzut-o pe soția lui că ia în brațe un bebeluș.  "Nu-i dați soției mele idei", semn că vremea bebelușilor a trecut pentru William și Kate. Când ducesa a lăsat-o pe fetiță în brațele părinților ei, William a continuat: "Nu o lua cu tine".

Citește și:Kate Middleton, dezvăluiri inedite despre copiii ei. „Toți îmi spun: ‘Mami, te rugăm, nu ne mai face atâtea poze!’”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri