Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton nu a putut rezista fără să ia bebelușul în brațe. / Foto: Profimedia

Reacția delicioasă a prințului William când a văzut-o pe Kate Middleton că ia în brațe un bebeluș. Toți cei prezenți au izbucnit în râs

Unul dintre primele evenimente publice pentru prințul William și Kate Middleton a marcat și ocazia prin care ducii de Cambridge au lăsat să se înțeleagă că nu vor avea mai mulți copii. Și că, de fapt, William este cel care crede că familia este completă în formula actuală.

În timpul unei vizite în Lancashire, cei doi membri ai familiei regale britanice au vizitat o biserică, iar gestul făcut de Kate acolo a dat naștere unei replici spumoase din partea soțului ei.

Citește și: Cadoul neașteptat pe care i l-a făcut prințul William lui Kate Middleton de ziua ei. Ducesa de Cambridge nu a fost deloc încântată

Kate Middleton

Deschiși cu cei prezenți la spital, ducii au acceptat să facă poze cu toți doritorii, iar în momentul în care au întâlnit un cuplu și pe fetița lor de câteva luni, Kate s-a topit. Aceasta a luat bebelușul în brațe și i-a zâmbit, moment în care prințul William a venit cu o replică delicioasă, care a stârnit amuzamentul tuturor: "Nu-i dați soției mele idei", semn că vremea bebelușilor a trecut pentru William și Kate. Când ducesa a lăsat-o pe fetiță în brațele părinților ei, William a continuat: "Nu o lua cu tine".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Atât în 2019, cât și în 2020, în timpul unor întâlniri cu poporul britanic, Kate Middleton a precizat că William nu și-ar dori mai mulți copii, scriu cei de la revista People. Ducii de Cambridge sunt părinții a trei copii: George, de 8 ani, Charlotte, de 6, și mezinul Louis, de 3 ani.

Citește și:Kate Middleton, dezvăluiri inedite despre copiii ei. „Toți îmi spun: ‘Mami, te rugăm, nu ne mai face atâtea poze!’”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri