Prințul Harry și Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle, în Nigeria / Foto: Profimedia

Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

Meghan Markle și prințul Harry au petrecut trei zile în Nigeria, un turneu care a atras atenția și a generat numeroase discuții. Vizita, supranumită „mini turneu regal”, a avut ca scop promovarea Jocurilor Invictus, însă s-a concentrat și pe moștenirea genetică a ducesei de Sussex.

Expertul regal Pauline Maclaran de la Universitatea Royal Holloway din Londra a observat că lumina reflectoarelor a fost în mod special asupra lui Meghan Markle, datorită legăturii sale cu Nigeria. În timpul acestei vizite, soția prințului Harry a devenit extrem de populară, fiind supranumită de admiratori „noua prințesă a Nigeriei”, relatează The Mirror.

Citește și: Meghan Markle, ținute de 120.000 de lire sterline în timpul turneului din Nigeria, unde milioane de oameni trăiesc în sărăcie

Dr. Maclaran a explicat că această poreclă a fost acordată în contextul în care Meghan a dezvăluit că are 43% moștenire nigeriană. Turneul a fost considerat un succes, iar ducesa de Sussex a fost întâmpinată cu căldură la toate evenimentele la care a participat alături de soțul ei.

Într-un interviu pentru Express, Dr. Maclaran a declarat: „Vizita a fost un succes remarcabil, cuplul Sussex primind feedback extrem de pozitiv pentru participarea lor la diverse evenimente de rang înalt. Dezvăluirea lui Meghan că are 43% moștenire nigeriană a fost primită cu mare entuziasm, iar fanii locali o numesc acum „noua prințesă” a Nigeriei”.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut senzație în Abuja, capitala Nigeriei, unde au fost întâmpinați cu baloane roșii, albe și albastre, și au avut scaune etichetate cu „duce” și „ducesă”. Un moment semnificativ a fost când imnul național britanic a fost cântat pentru ei la un eveniment caritabil, iar personalul militar nigerian i-a salutat, fapt ce a întărit asemănările cu un turneu oficial regal.

Citește și: În spatele ușilor închise, în Africa, alături de Meghan Markle și prințul Harry: "Suntem cu adevărat fericiți"

Dr. Maclaran a concluzionat că vizita a fost percepută ca un turneu regal în miniatură, iar legătura lui Meghan cu Nigeria a fost un punct de interes, în special când soția prințului Harry a numit-o „țara mea”.

„Cred că a părut mai degrabă un turneu regal. Cu toate componentele diferite ale turneului lor, pe lângă scopul Invictus al vizitei lor, a fost greu să nu faci această comparație”, a transmis Pauline Maclaran.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri