Prințul Louis/ Profimedia
Divertisment

Prințul Louis/ Profimedia

Gestul pe care l-a făcut prințul Louis în fața lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost copleșită de energia fiului său

Prințul Louis a fost în centrul atenției la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a. Fiul lui Kate Middleton și al prințului William a debordat de energie în timpul evenimentelor regale, în ciuda încercării mamei sale de a-l face să stea liniștit. 

Mezinul ducilor de Cambrigde a fost în centrul atenției duminică, în ultima zi a Jubileului de Platină. Dacă în prima zi micuțul s-a strâmbat, și-a dus mâinile la nas, la gură sau la urechi și i-a salutat cu energie pe fotografi, în ultima zi, prințul Louis a fost surprins făcând un gest inedit în timp ce mama sa, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, încerca să-l făcă să stea liniștit pentru a putea urmări concursul regal. 

Prințul Louis/ Profimedia
Prințul Louis/ Profimedia

Strănepotul reginei Elisabeta, în vârstă de patru ani, a început să danseze în timpul concursului regal, în același timp, ducesa de Cambridge trăgându-l de mână și fiind vizibil compleșită de energia lui. Prințul Louis are o personalitate puternică, astfel că nu i-a făcut pe plac mamei sale și, pentru o face să nu-l mai certe, i-a pus mână la gură în timp ce atenția lui s-a îndreptat către evenimente.

Prințul Louis/ Profimedia
Prințul Louis/ Profimedia

Citește și: Mutrițele delicioase ale prințului Louis au furat toată atenția la Jubileul reginei. Puștiul și Elisabeta a II-a au o relație aparte

La vederea fotografiilor cu acesta, internauții au comentat imediat pe rețelele de socializare. „Oh, Doamne!! Nu pot să cred ce văd. Este exagerat de drăgălaș. Prințul Louis este atât de adorbabil”, a scris unul dintre internauți, în timp ce altul a spus: „Prințul Louis a fost din nou în centrul atenției.”. Un alt utilizator a scris: „Acest copil este o bucurie. E un personaj adorabil”.

Prințul Louis/ Profimedia
Prințul Louis/ Profimedia

Fanii regali s-au obișnuit deja cu reacțiile micuțului prinț, asta pentru că nu a fost prima dată când a atras atenția. Joi, în prima zi a Jubileului, Louis, care este cel mai mic dintre copiii ducilor de Cambridge, a fost de asemenea fotografiat făcând cu mâna entuziasmat trecătorilor la începutul zilei, în timp ce se afla alături de mama lui, de Camilla Parker Bowles și de frații săi, prințul George, în vârstă de opt ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de șapte, într-o plimbare cu trăsura. Sora lui l-a oprit la un moment dat, întrucât micuțul dădea din mână fără pauză.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit care este cea mai mare pasiune a prințului Louis. Ducesa îl drescrie pe mezinul familiei drept „kamikaze”

De asemenea, prințul Louis a fost fotografiat alături de străbunica lui Regina Elisabeta a II-a. Se pare că cei doi au o legătură foarte puternică, Majestatea Sa fiind văzută vorbind cu tânărul în timp ce avioanele zburau deasupra lor, în efortul de a-i distrage atenția de la zgomotul puternic al aeronavelor. Louis a părut încântat de discuție, ridicând privirea curios la suverana britanică, pe care el o șrie drept Gran-Gran, și căutându-i atenția.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri